Tutaj jesteś: Jedzenie i Picie > Kuchnia Światowa i Regionalna > Kuchnia chińska > Jak zrobić chińskie pierożki?
Jak zrobić chińskie pierożki?

Jak zrobić chińskie pierożki?

Stopień trudności: łatwe
, specjalista Tipy.pl
 5/5 (1 ocen)
Oceń 
 2 z 12 
Najpierw zajmij się przygotowaniem farszu. Drobno posiekaj szczypiorek. Poszczególne kawałki powinny mieć grubość około 3mm.
< Poprzednia  Następna >
123456789101112
 5/5 (1 ocen)
Oceń 
  • Komentarze Tipy.pl (0)

Nie będzie widoczny na stronie
 
W obecnych czasach na lotniskach istnieje wzmożona kontrola pasażerów. Sprawia to, że niektórzy podróżni boją się tych...
Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Gotowe ciasto do chińskich pierożków gyoza można kupić w lepszych delikatesach i w niektórych supermarketach jednak...
Jak zrobić ciasto do pierożków gyoza?
Gotowe ciasto do chińskich pierożków gyoza można kupić...
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub