Tutaj jesteś: Jedzenie i Picie > Kuchnia Światowa i Regionalna > Kuchnia chińska > Jak zrobić chińskie pierożki?
Jak zrobić chińskie pierożki?

Jak zrobić chińskie pierożki?

Stopień trudności: łatwe
, specjalista Tipy.pl
 5/5 (1 ocen)
Oceń 
 2 z 12 
Najpierw zajmij się przygotowaniem farszu. Drobno posiekaj szczypiorek. Poszczególne kawałki powinny mieć grubość około 3mm.
< Poprzednia  Następna >
123456789101112
 5/5 (1 ocen)
Oceń 
  • Komentarze Tipy.pl (0)

Nie będzie widoczny na stronie
 
Ten dżem jest bardzo smaczny. Polecam przełożenie części dżemu do ozdobnych słoików - mogą być wspaniałym prezentem...
Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Gołąbki są typowym przykładem polskiego dania. Niech żałuje ten, kto nigdy nie miał odwagi lub sposobności skosztować...
Jak zrobić gołąbki?
Gołąbki są typowym przykładem polskiego dania. Niech żałuje ten, kto nigdy nie...
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub