Tutaj jesteś: Jedzenie i Picie > Kuchnia Światowa i Regionalna > Kuchnia chińska > Jak zrobić chińskie pierożki?
Jak zrobić chińskie pierożki?

Jak zrobić chińskie pierożki?

Stopień trudności: łatwe
, specjalista Tipy.pl
 5/5 (1 ocen)
Oceń 
 2 z 12 
Najpierw zajmij się przygotowaniem farszu. Drobno posiekaj szczypiorek. Poszczególne kawałki powinny mieć grubość około 3mm.
< Poprzednia  Następna >
123456789101112
 5/5 (1 ocen)
Oceń 
  • Komentarze Tipy.pl (0)

Nie będzie widoczny na stronie
 
Uważasz, że nie ma lepszych butów, niż trampki? Conversy to twoje marzenie? Powiedz to swoimi paznokciami. Trampki na...
Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Robienie kiełbasy w domu powoli wraca do łask i znajduje coraz więcej zwolenników. Czemu więc nie spróbować i nie...
Jak zrobić białą kiełbasę?
Robienie kiełbasy w domu powoli wraca do łask i znajduje...
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub