Tutaj jesteś: Jedzenie i Picie > Gotowanie i Pieczenie > Podstawy gotowania > Jak filetować śledzie?

Jak filetować śledzie?

Stopień trudności: umiarkowane
, specjalista Tipy.pl
 3.4/5 (10 ocen)
Oceń 
 1 z 12 
Zapewne wiele osób się zastanawia dlaczego na własną rękę filetować śledzie, co nie należy to do zadań przyjemnych, skoro w większości sklepów można nabyć śledzie już przygotowane do konsumpcji. Jednak odpowiedź jest prosta. Gotowe filety śledziowe dostępne w sklepach najczęściej są przygotowywane przy użyciu oleju, lub octu, musztardy, majonezu, cebuli, a także innych smakowitych składników, nie mniej jednak one wszystkie zmieniają smak śledzia, który jest bardzo ważny, jeśli chcesz przygotować smaczną sałatkę śledziową. Jeśli jednak masz na tyle szczęścia, aby znaleźć marynowane śledzie peklowane tylko w soli z odrobiną ziół, to możesz pominąć ten artykuł, aby poszukać innych równie smacznych przepisów. Dla pozostałych, którzy pragną się dowiedzieć jak przyrządzić filety śledziowe, zapraszamy do zapoznania się z lekturą.
Przeczytaj teraz: Jak wyfiletować rybę?
 3.4/5 (10 ocen)
Oceń 
  • Komentarze Tipy.pl (0)

Nie będzie widoczny na stronie
 
Do wykonania tego stroju potrzebujesz tak naprawdę dwóch elementów: maski lisa oraz kity. Obie te rzeczy z łatwością...
Newsletter - Bądź na bieżąco Codziennie nowa porada w twojej skrzynce
Przepis na pyszne marynowane filety śledziowe w śmietanie. Idealne na Wigilię, Sylwestra i codzienną przekąskę. Są...
Jak zrobić śledzie w śmietanie?
Przepis na pyszne marynowane filety śledziowe w śmietanie...
Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub