Tutaj jesteś: tag > Ogórki korniszone
Tag Ogórki korniszone (1)
korniszony
3.5000/5
Jak zrobić korniszony?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Korniszony to zwykle bardzo małe, drobne ogóreczki. W odróżnieniu od ogórków kiszonych korniszony są słodkie. Doskonale pasują jako przystawka do parówek, salami, frytek, skrzydełek na...   czytaj więcej »
Podobne porady
przetwory, ogórki, konserwowe
4.5000/5
Jak zrobić pyszne ogórki z chilli?
redaktor: Izka Akzi, specjalista Tipy.pl
Każda prawdziwa pani domu ma w kuchni miejsce na domowej roboty przetwory na zimę. Oczywiście łatwiej jest pójść do sklepu i po prostu kupić słoiczek ogórków, ale nigdy nie będą smakowały...   czytaj więcej »
pikle
2.4000/5
Jak zrobić pikle z ogórków?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Chrupiące, cierpkie i soczyste - pikle stanowią doskonały dodatek do sałatek i kanapek, a spożywane solo są świetną przekąską. To idealny pomysł na „sezon ogórkowy”. Przetwory te są...   czytaj więcej »
ogórki małosolne
3.2857/5
Jak zrobić ogórki małosolne?
redaktor: ivona, specjalista Tipy.pl
Ogórki małosolne to doskonała alternatywa dla wszystkich, którzy szybko chcą się cieszyć smakiem kwaszonych ogórków. Ze względu na krótki czas kiszenia, ogórki te z zewnątrz wyglądają jak...   czytaj więcej »
ogórki kiszone
3.6667/5
Jak zrobić ogórki kiszone w słoikach?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Któż nie lubi soczystego, rześkiego smaku kiszonych ogórków? Teraz, gdy sezon ogórkowy przed nami, warto zatroszczyć się o to, by tych wyśmienitych przetworów w tym roku nam nie brakło. ...   czytaj więcej »
marynowana czerwona cebula
5.0000/5
Jak zrobić marynowaną czerwoną cebulę?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Marynowana czerwona cebula to nie tylko wyrazisty smak dodający charakteru niejednej potrawie. To też piękny, intensywny kolor, który sprawia, że danie od razu chce się jeść. Cebula...   czytaj więcej »
jajka kiszone
4.0000/5
Jak zrobić jajka kiszone?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Jajka kiszone – albo się je kocha, albo nienawidzi. Dla tych, którzy należą do tej pierwszej grupy, przygotowałam super przepis na jajka kiszone na ostro. Jajka są pycha! Nie tylko jest to...   czytaj więcej »
dżem malinowy z figami
4.0000/5
Jak zrobić dżem z malin i fig?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Domowe przetwory to najlepszy sposób na cieszenie się smakiem letnich owoców nawet w środku zimy. W szczególności przypadł mi do gustu dżem z malin i fig. Takiego dżemu nie kupisz w żadnym...   czytaj więcej »
dżem z borówki amerykańskiej
3.0000/5
Jak zrobić dżem z borówki amerykańskiej?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Dżem to najlepszy sposób, żeby zamknąć smak lata w słoiku i móc cieszyć się nim nawet w środku najbardziej mroźnej zimy. Bardzo wdzięcznym „materiałem” na domowe przetwory są borówki...   czytaj więcej »
papierówki
5.0000/5
Jak przechować papierówki na zimę?
redaktor: grazyna2, specjalista Tipy.pl
Zerwałeś mnóstwo papierówek, bo jabłoń bardzo obrodziła i teraz masz problem? Na pewno nie uda się przechować tych jabłek w piwnicy, bo zgniją. A szkoda, bo są bardzo smaczne i soczyste,...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub