Tutaj jesteś: tag > Ogórki korniszone
Tag Ogórki korniszone (1)
korniszony
3.2000/5
Jak zrobić korniszony?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Korniszony to zwykle bardzo małe, drobne ogóreczki. W odróżnieniu od ogórków kiszonych korniszony są słodkie. Doskonale pasują jako przystawka do parówek, salami, frytek, skrzydełek na...   czytaj więcej »
Podobne porady
przetwory, ogórki, konserwowe
4.5000/5
Jak zrobić pyszne ogórki z chilli?
redaktor: Izka Akzi, specjalista Tipy.pl
Każda prawdziwa pani domu ma w kuchni miejsce na domowej roboty przetwory na zimę. Oczywiście łatwiej jest pójść do sklepu i po prostu kupić słoiczek ogórków, ale nigdy nie będą smakowały...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić pastę z dyni?
redaktor: Leenka, specjalista Tipy.pl
Miłośnicy dyni zakochają się w poniższym przepisie. Pastą dyniową można smarować kanapki, naleśniki czy podawać je wraz z lodami. Masz ochotę na coś słodkiego i pikantnego? Na coś co...   czytaj więcej »
ogórki małosolne
3.2857/5
Jak zrobić ogórki małosolne?
redaktor: ivona, specjalista Tipy.pl
Ogórki małosolne to doskonała alternatywa dla wszystkich, którzy szybko chcą się cieszyć smakiem kwaszonych ogórków. Ze względu na krótki czas kiszenia, ogórki te z zewnątrz wyglądają jak...   czytaj więcej »
marynowana czerwona cebula
5.0000/5
Jak zrobić marynowaną czerwoną cebulę?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Marynowana czerwona cebula to nie tylko wyrazisty smak dodający charakteru niejednej potrawie. To też piękny, intensywny kolor, który sprawia, że danie od razu chce się jeść. Cebula...   czytaj więcej »
kiszone ogórki
3.6667/5
Jak zrobić kiszone ogórki?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Kiszone ogórki to przysmak, którego tradycja sięga 1000 lat. Ogórek kiszony jest o wiele zdrowszy niż ten marynowany w zalewie octowej. Ponadto jest to produkt wielofunkcyjny, doskonale...   czytaj więcej »
kiszona kapusta
4.0833/5
Jak zrobić kiszoną kapustę?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Kiszona kapusta jest przepyszna sama w sobie, ale głębię jej smaku wydobywamy dopiero, gdy stosujemy ją jako dodatek do innych dań. Wspaniale smakuje z ziemniaczkami i schabowym, podobnie z...   czytaj więcej »
5.0000/5
Jak zrobić dżem z dyni i jabłek?
redaktor: jeanny, specjalista Tipy.pl
Jesienią warto poświęcić trochę czasu na zrobienie domowych przetworów, np. dżemu z dyni i jabłek. Będzie on doskonałym dodatkiem do chleba, naleśników czy ciast. Uwielbiają go zarówno...   czytaj więcej »
5.0000/5
Jak zrobić dżem śliwkowy z cynamonem?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Sezon na śliwki w pełni zatem pora na zrobienie z nich przetworów, aby móc cieszyć się ich wspaniałym smakiem również podczas zimowych dni. Pośród różnych wspaniałych przepisów na śliwki...   czytaj więcej »
przetwory
1.1121/5
Jak ratować psujące się przetwory?
redaktor: Matrona Cienia, specjalista Tipy.pl
Co należy robić, gdy przetwory się psują? Przede wszystkim nie należy się martwić, 1% zepsutych przetworów jest zawsze dopuszczalny. Najprostszą odpowiedzią byłoby – wyrzucić! Ale nie sama...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub