Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
sos pieczarkowy
3.6667/5
Jak zrobić sos pieczarkowy?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Poszukujesz prostego i smacznego przepisu na sos pieczarkowy? Polecam przyrządzić go według poniższej instrukcji. Gwarantuję, że tego nie pożałujesz.   czytaj więcej »
sos grzybowy
4.8452/5
Jak zrobić sos grzybowy?
redaktor: francis, specjalista Tipy.pl
Do zrobienia sosu grzybowego możemy użyć zarówno świeżych jak i suszonych grzybów. Grzyby suszone mają bardziej intensywny aromat, dlatego warto spróbować zrobić dwa rodzaje sosów i wybrać...   czytaj więcej »
Risotto z pieczarkami
4.2000/5
Jak zrobić risotto z pieczarkami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Poniżej znajdziesz przepis ze zdjęciami jak krok po kroku zrobić risotto z pieczarkami. Jeśli nie jesteś wegetarianinem to do risotta możesz dodać również kurczaka - będzie pyszne!   czytaj więcej »
Placki ziemniaczane z sosem pomidorowo-grzybowym
4.6667/5
Jak zrobić placki ziemniaczane z sosem pomidorowo-grzybowym?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Ziemniaki, pieczarki i cebula to w zasadzie wszystko czego potrzebujesz do przygotowania tej potrawy. Jest to danie na główne danie bezmięsne, które nie wymaga już żadnych dodatków.   czytaj więcej »
panierowane pieczarki
4.8000/5
Jak zrobić panierowane pieczarki?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Panierowane pieczarki są wspaniałą przekąską na każdą okazję. Jeśli chcesz, aby były one nieco pikantniejsze możesz dodać czosnku granulowanego. Smacznego   czytaj więcej »
Makaron z kiełbasą i pieczarkami.
5.0000/5
Jak zrobić makaron z kiełbasą i pieczarkami?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Nie masz pomysłu na obiad a chcesz zrobić coś prostego i niewyszukanego? Polecam makaron z kiełbasą i pieczarkami. Tej potrawy nie da się popsuć i z pewnością przypadnie do gustu wszystkim...   czytaj więcej »
grzyby w occie
2.4718/5
Jak zrobić grzyby w occie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Rozpoczyna się sezon na grzyby. Zapewne nie każdy potrafi rozpoznać w lesie jadalne gatunki, ale z pewnością każdy potrafi docenić ich wspaniały smak. Grzyby można przygotować na wiele...   czytaj więcej »
cukinie faszerowane
3.5000/5
Jak zrobić cukinie faszerowane szynką i pieczarkami?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Nadziewane warzywa robią furorę. Dlaczego więc nie bawić się kulinariami dalej i nadziewać wszystko co się da? Proponuję pyszne nadziewane cukinie. Niby cukinie nie mają charakterystycznego...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub