Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
spaghetti z szynką i pieczarkami
1.8000/5
Jak zrobić spaghetti z szynką i pieczarkami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pasta, czyli makaron jest podstawowym składnikiem kuchni włoskiej. Wbrew pozorom im mniej dodatków tym ciekawszy smak i aromat. Szynka w połączeniu z pieczarkami tworzy idealny duet, który...   czytaj więcej »
Spaghetti z grzybami
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti z grzybami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pyszne spaghetti może zrobić każdy - nawet ten, który nie ma doświadczenia w kuchni. Przedstawiam prosty przepis (którego nie sposób popsuć) na spaghetti z grzybami i czosnkiem o niskiej...   czytaj więcej »
panierowane pieczarki
4.8000/5
Jak zrobić panierowane pieczarki?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Panierowane pieczarki są wspaniałą przekąską na każdą okazję. Jeśli chcesz, aby były one nieco pikantniejsze możesz dodać czosnku granulowanego. Smacznego   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić naleśniki z kurczakiem i pieczarkami?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Naleśniki z kurczakiem i pieczarkami to nietypowa wariacja na temat tych popularnych smażonych placków. To bardzo oryginalne i smaczne połączenie różnych smaków, które może się stać nowym...   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
3.6667/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »
Jajka faszerowane pieczarkami
3.6000/5
Jak zrobić jajka faszerowane pieczarkami?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Pieczarki połączone z jajkami stanowią naprawdę przepyszną kompozycję. Do tego trochę przypraw i śniadanie gotowe! Jajka faszerowane pieczarkami są również wspaniałym pomysłem jako...   czytaj więcej »
grzyby
4.8187/5
Jak zbierać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Zbieranie grzybów jest wspaniałym pretekstem do spędzenia słonecznych, jesiennych dni w lesie. Przy okazji mamy możliwość pooddychania świeżym powietrzem, zrelaksowania się, porobienia...   czytaj więcej »
Przechowywanie pieczarek
5.0000/5
Jak przechowywać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby są naturalnie porowate, z tego właśnie powodu wchłaniają wodę jak papierowy ręcznik. Grzyby, które raz nasiąkną wodą tracą bezpowrotnie swój smak i konsystencję. Poniższy artykuł...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub