Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.7000/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa z kurek
4.0000/5
Jak zrobić zupę z kurek?
redaktor: Arielka, specjalista Tipy.pl
Ta pyszna zupa jest bardzo łatwa w przygotowaniu. Pozwoli ci rozkoszować się wspaniałym smakiem kurek. Wystarczy pół godziny, a jeden z najwspanialszych symboli jesieni zagości na twoim...   czytaj więcej »
Spaghetti z grzybami
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti z grzybami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pyszne spaghetti może zrobić każdy - nawet ten, który nie ma doświadczenia w kuchni. Przedstawiam prosty przepis (którego nie sposób popsuć) na spaghetti z grzybami i czosnkiem o niskiej...   czytaj więcej »
kurki
1.3049/5
Jak zrobić sos z kurek?
redaktor: Arielka, specjalista Tipy.pl
Grzybobranie czas zacząć! A po udanych łowach pora zastanowić się co zrobić z koszem świeżo uzbieranych kurek. Te złote, aromatyczne grzyby mają niesamowity smak i doskonale sprawdzają się...   czytaj więcej »
sos pieczarkowy
3.6667/5
Jak zrobić sos pieczarkowy?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Poszukujesz prostego i smacznego przepisu na sos pieczarkowy? Polecam przyrządzić go według poniższej instrukcji. Gwarantuję, że tego nie pożałujesz.   czytaj więcej »
Makaron z grzybami
4.6667/5
Jak zrobić makaron z grzybami i szpinakiem?
redaktor: Camaieu, specjalista Tipy.pl
Przepyszne danie wegetariańskie łączące grzyby, świeże liście szpinaku i miękki, ciągnący się ser gorgonzola - niebo w ustach! Wbrew pozorom potrawa nie wymaga od nas dużego wysiłku, ani...   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
4.5000/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »
grzyby w occie
2.4718/5
Jak zrobić grzyby w occie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Rozpoczyna się sezon na grzyby. Zapewne nie każdy potrafi rozpoznać w lesie jadalne gatunki, ale z pewnością każdy potrafi docenić ich wspaniały smak. Grzyby można przygotować na wiele...   czytaj więcej »
cukinie faszerowane
3.5000/5
Jak zrobić cukinie faszerowane szynką i pieczarkami?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Nadziewane warzywa robią furorę. Dlaczego więc nie bawić się kulinariami dalej i nadziewać wszystko co się da? Proponuję pyszne nadziewane cukinie. Niby cukinie nie mają charakterystycznego...   czytaj więcej »
kurki marynowane
3.7500/5
Jak marynować kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Marynowane kurki polecam serwować jako przekąski lub odcedzić z marynaty, podgrzać i podawać z makaronem. Poniżej znajdziesz instrukcję jak marynować kurki.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub