Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.7778/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
zapiekanka z grzybami
3.0000/5
Jak zrobić zapiekankę z grzybami?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis pozwoli przyrządzić doskonałe danie dla wegetarian, albo smaczną przystawkę przed daniem głównym dla wszystkich, którzy lubią grzyby. Zapiekanka palce lizać!   czytaj więcej »
Roladki wieprzowe z pieczarkami
3.1579/5
Jak zrobić roladki wieprzowe z pieczarkami?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Roladki przygotowane z wieprzowiny (rzadziej z wołowiny) i nadziewane różnymi farszami, są bardzo popularnym daniem w kuchni ukraińskiej. Przygotowanie nadzienia do roladek tak samo jak...   czytaj więcej »

kotlety wieprzowe z podgrzybkami
5.0000/5
Jak zrobić kotlety wieprzowe z podgrzybkami?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Sezon grzybowy trwa, a tobie kończą się pomysły na dania z grzybów? Proponuję wykonanie pysznych kotlecików wieprzowych z podgrzybkami. Poniżej znajdziesz przepis.   czytaj więcej »
Jajka faszerowane pieczarkami
3.6000/5
Jak zrobić jajka faszerowane pieczarkami?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Pieczarki połączone z jajkami stanowią naprawdę przepyszną kompozycję. Do tego trochę przypraw i śniadanie gotowe! Jajka faszerowane pieczarkami są również wspaniałym pomysłem jako...   czytaj więcej »
Grzyby z grilla
5.0000/5
Jak zrobić grzyby z grilla?
redaktor: Camaieu, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam prosty przepis na grzyby z grilla. Grillowane grzyby świetnie będą się komponować z każdym mięsem. Zanim zabierzesz się do grillowania mocz patyczki do szaszłyków przez...   czytaj więcej »
grzyby w occie
2.4718/5
Jak zrobić grzyby w occie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Rozpoczyna się sezon na grzyby. Zapewne nie każdy potrafi rozpoznać w lesie jadalne gatunki, ale z pewnością każdy potrafi docenić ich wspaniały smak. Grzyby można przygotować na wiele...   czytaj więcej »
cukinie faszerowane
3.5000/5
Jak zrobić cukinie faszerowane szynką i pieczarkami?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Nadziewane warzywa robią furorę. Dlaczego więc nie bawić się kulinariami dalej i nadziewać wszystko co się da? Proponuję pyszne nadziewane cukinie. Niby cukinie nie mają charakterystycznego...   czytaj więcej »
grzyby
4.8187/5
Jak zbierać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Zbieranie grzybów jest wspaniałym pretekstem do spędzenia słonecznych, jesiennych dni w lesie. Przy okazji mamy możliwość pooddychania świeżym powietrzem, zrelaksowania się, porobienia...   czytaj więcej »
smażenie grzybów
4.0000/5
Jak smażyć grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Smażone grzybki są przepyszne i bardzo proste do przyrządzenia. Smażone grzybki będą wyśmienicie smakować z chlebem z masłem czy jako dodatek do jajecznicy. Poniżej przedstawiam łatwy i...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub