Tutaj jesteś: tag > Blanszowanie grzybów
Tag Blanszowanie grzybów (1)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
Placki ziemniaczane z sosem pomidorowo-grzybowym
4.6667/5
Jak zrobić placki ziemniaczane z sosem pomidorowo-grzybowym?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Ziemniaki, pieczarki i cebula to w zasadzie wszystko czego potrzebujesz do przygotowania tej potrawy. Jest to danie na główne danie bezmięsne, które nie wymaga już żadnych dodatków.   czytaj więcej »
panierowane pieczarki
4.8000/5
Jak zrobić panierowane pieczarki?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Panierowane pieczarki są wspaniałą przekąską na każdą okazję. Jeśli chcesz, aby były one nieco pikantniejsze możesz dodać czosnku granulowanego. Smacznego   czytaj więcej »
Makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami
3.6667/5
Jak zrobić makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Jeśli kochasz makarony to z pewnością będziesz zachwycony przepisem na makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami. Jest to szybki przepis typu "last minute" - idealny, gdy lada chwila...   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
3.6667/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »
Jajka faszerowane pieczarkami
3.6000/5
Jak zrobić jajka faszerowane pieczarkami?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Pieczarki połączone z jajkami stanowią naprawdę przepyszną kompozycję. Do tego trochę przypraw i śniadanie gotowe! Jajka faszerowane pieczarkami są również wspaniałym pomysłem jako...   czytaj więcej »
grzyby w occie
2.4718/5
Jak zrobić grzyby w occie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Rozpoczyna się sezon na grzyby. Zapewne nie każdy potrafi rozpoznać w lesie jadalne gatunki, ale z pewnością każdy potrafi docenić ich wspaniały smak. Grzyby można przygotować na wiele...   czytaj więcej »
Przechowywanie pieczarek
5.0000/5
Jak przechowywać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby są naturalnie porowate, z tego właśnie powodu wchłaniają wodę jak papierowy ręcznik. Grzyby, które raz nasiąkną wodą tracą bezpowrotnie swój smak i konsystencję. Poniższy artykuł...   czytaj więcej »
kurki marynowane
3.7500/5
Jak marynować kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Marynowane kurki polecam serwować jako przekąski lub odcedzić z marynaty, podgrzać i podawać z makaronem. Poniżej znajdziesz instrukcję jak marynować kurki.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub