Tutaj jesteś: tag > Mrożenie grzybów
Tag Mrożenie grzybów (3)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
grzyby kurki
4.2500/5
Jak przechowywać kurki na zimę?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Kurki to jedne z najsmaczniejszych, najładniejszych i najbardziej lubianych grzybów. Świeżymi możemy cieszyć się tylko jesienią, jednak istnieje kilka metod przechowywania tych grzybów,...   czytaj więcej »
grzyby
/5
Jak prawidłowo przechowywać grzyby?
redaktor: Karolinas, specjalista Tipy.pl
Właśnie wróciłeś z grzybobrania z koszem pełnym zbiorów, ale nie wiesz co teraz z nimi zrobić? Przeczytaj artykuł i poznaj sposoby prawidłowego przechowywania grzybów.   czytaj więcej »
Podobne porady
spaghetti z szynką i pieczarkami
1.8000/5
Jak zrobić spaghetti z szynką i pieczarkami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pasta, czyli makaron jest podstawowym składnikiem kuchni włoskiej. Wbrew pozorom im mniej dodatków tym ciekawszy smak i aromat. Szynka w połączeniu z pieczarkami tworzy idealny duet, który...   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
3.6667/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »
grzyby w occie
2.4718/5
Jak zrobić grzyby w occie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Rozpoczyna się sezon na grzyby. Zapewne nie każdy potrafi rozpoznać w lesie jadalne gatunki, ale z pewnością każdy potrafi docenić ich wspaniały smak. Grzyby można przygotować na wiele...   czytaj więcej »
cukinie faszerowane
3.5000/5
Jak zrobić cukinie faszerowane szynką i pieczarkami?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Nadziewane warzywa robią furorę. Dlaczego więc nie bawić się kulinariami dalej i nadziewać wszystko co się da? Proponuję pyszne nadziewane cukinie. Niby cukinie nie mają charakterystycznego...   czytaj więcej »
grzyby
4.8187/5
Jak zbierać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Zbieranie grzybów jest wspaniałym pretekstem do spędzenia słonecznych, jesiennych dni w lesie. Przy okazji mamy możliwość pooddychania świeżym powietrzem, zrelaksowania się, porobienia...   czytaj więcej »
Przechowywanie pieczarek
5.0000/5
Jak przechowywać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby są naturalnie porowate, z tego właśnie powodu wchłaniają wodę jak papierowy ręcznik. Grzyby, które raz nasiąkną wodą tracą bezpowrotnie swój smak i konsystencję. Poniższy artykuł...   czytaj więcej »
kurki marynowane
3.7500/5
Jak marynować kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Marynowane kurki polecam serwować jako przekąski lub odcedzić z marynaty, podgrzać i podawać z makaronem. Poniżej znajdziesz instrukcję jak marynować kurki.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub