Tutaj jesteś: tag > Mrożenie grzybów
Tag Mrożenie grzybów (3)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
grzyby kurki
4.2500/5
Jak przechowywać kurki na zimę?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Kurki to jedne z najsmaczniejszych, najładniejszych i najbardziej lubianych grzybów. Świeżymi możemy cieszyć się tylko jesienią, jednak istnieje kilka metod przechowywania tych grzybów,...   czytaj więcej »
grzyby
/5
Jak prawidłowo przechowywać grzyby?
redaktor: Karolinas, specjalista Tipy.pl
Właśnie wróciłeś z grzybobrania z koszem pełnym zbiorów, ale nie wiesz co teraz z nimi zrobić? Przeczytaj artykuł i poznaj sposoby prawidłowego przechowywania grzybów.   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
Risotto z pieczarkami
4.2000/5
Jak zrobić risotto z pieczarkami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Poniżej znajdziesz przepis ze zdjęciami jak krok po kroku zrobić risotto z pieczarkami. Jeśli nie jesteś wegetarianinem to do risotta możesz dodać również kurczaka - będzie pyszne!   czytaj więcej »
Makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami
3.6667/5
Jak zrobić makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Jeśli kochasz makarony to z pewnością będziesz zachwycony przepisem na makaron z kiełbasą, grzybami i pomidorami. Jest to szybki przepis typu "last minute" - idealny, gdy lada chwila...   czytaj więcej »
Makaron z grzybami
4.6667/5
Jak zrobić makaron z grzybami i szpinakiem?
redaktor: Camaieu, specjalista Tipy.pl
Przepyszne danie wegetariańskie łączące grzyby, świeże liście szpinaku i miękki, ciągnący się ser gorgonzola - niebo w ustach! Wbrew pozorom potrawa nie wymaga od nas dużego wysiłku, ani...   czytaj więcej »
Jajka faszerowane pieczarkami
3.6000/5
Jak zrobić jajka faszerowane pieczarkami?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Pieczarki połączone z jajkami stanowią naprawdę przepyszną kompozycję. Do tego trochę przypraw i śniadanie gotowe! Jajka faszerowane pieczarkami są również wspaniałym pomysłem jako...   czytaj więcej »
cukinie faszerowane
3.5000/5
Jak zrobić cukinie faszerowane szynką i pieczarkami?
redaktor: Dafne, specjalista Tipy.pl
Nadziewane warzywa robią furorę. Dlaczego więc nie bawić się kulinariami dalej i nadziewać wszystko co się da? Proponuję pyszne nadziewane cukinie. Niby cukinie nie mają charakterystycznego...   czytaj więcej »
Przechowywanie pieczarek
5.0000/5
Jak przechowywać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby są naturalnie porowate, z tego właśnie powodu wchłaniają wodę jak papierowy ręcznik. Grzyby, które raz nasiąkną wodą tracą bezpowrotnie swój smak i konsystencję. Poniższy artykuł...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub