Tutaj jesteś: tag > Mrożenie grzybów
Tag Mrożenie grzybów (3)
grzyby
3.8182/5
Jak zamrozić grzyby?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
W sezonie grzybowym zbierasz wiele grzybów, ale nie jesteś w stanie zjeść wszystkich od razu. Najchętniej zostawiłabyś je sobie na później. Nic prostszego, proponuję je zamrozić. Jak to...   czytaj więcej »
grzyby kurki
4.2500/5
Jak przechowywać kurki na zimę?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Kurki to jedne z najsmaczniejszych, najładniejszych i najbardziej lubianych grzybów. Świeżymi możemy cieszyć się tylko jesienią, jednak istnieje kilka metod przechowywania tych grzybów,...   czytaj więcej »
grzyby
/5
Jak prawidłowo przechowywać grzyby?
redaktor: Karolinas, specjalista Tipy.pl
Właśnie wróciłeś z grzybobrania z koszem pełnym zbiorów, ale nie wiesz co teraz z nimi zrobić? Przeczytaj artykuł i poznaj sposoby prawidłowego przechowywania grzybów.   czytaj więcej »
Podobne porady
spaghetti z szynką i pieczarkami
1.8000/5
Jak zrobić spaghetti z szynką i pieczarkami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pasta, czyli makaron jest podstawowym składnikiem kuchni włoskiej. Wbrew pozorom im mniej dodatków tym ciekawszy smak i aromat. Szynka w połączeniu z pieczarkami tworzy idealny duet, który...   czytaj więcej »
Spaghetti z grzybami
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti z grzybami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Pyszne spaghetti może zrobić każdy - nawet ten, który nie ma doświadczenia w kuchni. Przedstawiam prosty przepis (którego nie sposób popsuć) na spaghetti z grzybami i czosnkiem o niskiej...   czytaj więcej »
Risotto z pieczarkami
4.3333/5
Jak zrobić risotto z pieczarkami?
redaktor: Amanda, specjalista Tipy.pl
Poniżej znajdziesz przepis ze zdjęciami jak krok po kroku zrobić risotto z pieczarkami. Jeśli nie jesteś wegetarianinem to do risotta możesz dodać również kurczaka - będzie pyszne!   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić naleśniki z kurczakiem i pieczarkami?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Naleśniki z kurczakiem i pieczarkami to nietypowa wariacja na temat tych popularnych smażonych placków. To bardzo oryginalne i smaczne połączenie różnych smaków, które może się stać nowym...   czytaj więcej »
Grzyby z grilla
5.0000/5
Jak zrobić grzyby z grilla?
redaktor: Camaieu, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam prosty przepis na grzyby z grilla. Grillowane grzyby świetnie będą się komponować z każdym mięsem. Zanim zabierzesz się do grillowania mocz patyczki do szaszłyków przez...   czytaj więcej »
Przechowywanie pieczarek
5.0000/5
Jak przechowywać grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Grzyby są naturalnie porowate, z tego właśnie powodu wchłaniają wodę jak papierowy ręcznik. Grzyby, które raz nasiąkną wodą tracą bezpowrotnie swój smak i konsystencję. Poniższy artykuł...   czytaj więcej »
kurki marynowane
3.7500/5
Jak marynować kurki?
redaktor: Berna, specjalista Tipy.pl
Marynowane kurki polecam serwować jako przekąski lub odcedzić z marynaty, podgrzać i podawać z makaronem. Poniżej znajdziesz instrukcję jak marynować kurki.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub