Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby mrożonej
Tag Smażenie ryby mrożonej (2)
przyrządzanie ryby
2.9421/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
smażona ryba
/5
Jak smażyć rybę - porady
redaktor: szyszunia, specjalista Tipy.pl
Ryby to niezastąpione źródło wielu cennych dla naszego organizmu składników. Oczywiście nie bez znaczenia są też ich wspaniałe walory smakowe,z uwagi na które tak wiele osób uwielbia dania...   czytaj więcej »
Podobne porady
toffi
3.4759/5
Jak zrobić toffi?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Przepis na pyszne, mleczne toffi. Można używać go jako dodatku do ciastek i deserów lub schłodzić, pokruszyć i rozkoszować się smakiem apetycznych ciągutek. Smacznego!   czytaj więcej »
Ryba w cieście
1.8333/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
pasta rybna
3.4167/5
Jak zrobić pastę rybną?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Nie zawsze masz czas by smażyć lub gotować ryby na obiad, ale pragniesz by twoi domownicy jedli ryby. Nic prostszego. Zrób dla nich pastę rybną, która świetnie nadaje się do kanapek.   czytaj więcej »
masa marcepanowa
1.1829/5
Jak zrobić masę marcepanową?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Jeśli szukasz przepisu na miękką, plastyczną masę marcepanową, która doskonale nadaje się do dekorowania tortów i robienia jadalnych ozdób, dobrze trafiłaś. Do wykonania tej masy będziesz...   czytaj więcej »
ciasto z herbatnikami
4.0000/5
Jak zrobić ciasto z herbatnikami bez pieczenia?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Herbatniki i czekolada razem w jednym cieście? To już chyba szczyt marzeń – przynajmniej dla niektórych. Z pewnością dla mnie. To fantastyczne połączenie w formie ciasta bez pieczenia...   czytaj więcej »
burrito
3.0000/5
Jak zrobić burrito?
redaktor: Mahrian, specjalista Tipy.pl
Burrito coraz śmielej wkracza do naszych kuchni i na nasze stoły. Burrito pochodzi z Meksyku. Przygotowuje się je z pszenicznej tortilli, którą owija się przygotowane wcześniej nadzienie....   czytaj więcej »
zdrowo usmażony kurczak
/5
Jak zdrowo smażyć?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Smażone potrawy wydają się bardzo niezdrowe, ale możemy temu zaradzić i wyczarować na patelni znacznie zdrowsze jedzenie. I do tego – jakie smaczne! Jak to zrobić? Przeczytaj poniżej.   czytaj więcej »
biszkopt
3.2857/5
Jak upiec biszkopt?
redaktor: Hose, specjalista Tipy.pl
Biszkopt jest wspaniałym pomysłem na deser. Nie zawsze jednak udaje się nam upiec pyszny, delikatny biszkopt. Co zrobić, aby ta sztuka zawsze się udawała? Oto przepis na biszkopt, który...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub