Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby mrożonej
Tag Smażenie ryby mrożonej (1)
przyrządzanie ryby
2.9302/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
Podobne porady
tortilla z tuńczykiem
5.0000/5
Jak zrobić tortillę z tuńczykiem?
redaktor: Gomez, specjalista Tipy.pl
Wszyscy wiemy, że tortillę można jeść z kurczakiem czy z wołowiną, ale z rybą? Oczywiście, że tak! Taka tortilla jest nie tylko zdrowsza, ale zupełnie inna. Myślę, że dużo lepsza. Zachęcam...   czytaj więcej »
Ryba w cieście
1.8000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
pasta rybna
3.4167/5
Jak zrobić pastę rybną?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Nie zawsze masz czas by smażyć lub gotować ryby na obiad, ale pragniesz by twoi domownicy jedli ryby. Nic prostszego. Zrób dla nich pastę rybną, która świetnie nadaje się do kanapek.   czytaj więcej »
zdrowo usmażony kurczak
/5
Jak zdrowo smażyć?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Smażone potrawy wydają się bardzo niezdrowe, ale możemy temu zaradzić i wyczarować na patelni znacznie zdrowsze jedzenie. I do tego – jakie smaczne! Jak to zrobić? Przeczytaj poniżej.   czytaj więcej »
Patelnia
3.5000/5
Jak wybrać patelnię? cz. 2
redaktor: slowianka, specjalista Tipy.pl
Dokonując wyboru drobnych narzędzi kuchennych często stajemy przed dylematem, jakie będą dla nas najlepsze. Według technologów żywienia przyrządzanie posiłków w uszkodzonych garnkach i...   czytaj więcej »
przechowywanie ryb
3.2222/5
Jak przechowywać ryby?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby należą do bardzo nietrwałych surowców spożywczych. Pod wpływem enzymów, bakterii i temperatury otoczenia w rybach zachodzą przemiany fizykochemiczne dużo szybciej, niż w mięsie...   czytaj więcej »
2.0393/5
Jak pozbyć się zapachu ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Zapach ryby nie jest najpiękniejszym zapachem świata a co gorsze, tak jak zapachu cebuli czy czosnku, ciężko jest się go pozbyć. Podpowiemy co robić, by szybko i skutecznie pozbyć się...   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.1000/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »
panierowane paluszki rybne
2.9819/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub