Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby mrożonej
Tag Smażenie ryby mrożonej (1)
przyrządzanie ryby
2.9302/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
Podobne porady
ryba po grecku
3.8750/5
Jak zrobić rybę po grecku?
redaktor: summer, specjalista Tipy.pl
Ryba po grecku króluje na naszych stołach już od jakiegoś czasu. Znalazła ona rzesze swoich fanów i przyrządzamy ją coraz częściej i coraz chętniej. Jak przygotować naprawdę pyszną rybę po...   czytaj więcej »
kotlety z tuńczyka
3.6667/5
Jak zrobić kotlety z tuńczyka?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Jeden z ciekawszych pomysłów na tuńczyka. Ta wspaniała ryba jest jednak u nas trochę zaniedbywana. A można z niej wyczarować naprawdę niesamowite dania. Wystarczy odrobina wyobraźni w...   czytaj więcej »
filet z tuńczyka z kuskusem
5.0000/5
Jak zrobić filet z tuńczyka z ziołowym kuskusem?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Na naszych stołach najczęściej królują filety rybne z pangi, dorsza, morszczuka czy mintaja. Mało osób natomiast przysmaża i serwuje filety z tuńczyka. Może dlatego, że tak bardzo...   czytaj więcej »
świeże ryby
1.1696/5
Jak sprawdzić czy ryba jest świeża?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Planujesz na obiad rybę i zamierzasz właśnie iść do sklepu na zakupy? Tutaj dowiesz się jak rozpoznać świeżość ryby. Przestań się kierować wyłącznie ładnym wyglądem ryby w sklepie i pozwól...   czytaj więcej »
Szparagi z łososiem
5.0000/5
Jak przyrządzić szparagi z łososiem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na danie jednogarnkowe z łososia, szparagów, ziemniaków, pomidorów i bazylii. Danie to jest bardzo proste do zrobienia i nie wymaga praktycznie żadnych...   czytaj więcej »
ryba w galarecie
3.4091/5
Jak przygotować rybę w galarecie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryba w galarecie to dość wykwintna, elegancko wyglądająca na stole potrawa. Dodatkowo zaletą tej potrawy jest fakt, że można ją przechowywać znacznie dłużej niż rybę świeżą lub ugotowaną....   czytaj więcej »
przechowywanie ryb
3.2222/5
Jak przechowywać ryby?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby należą do bardzo nietrwałych surowców spożywczych. Pod wpływem enzymów, bakterii i temperatury otoczenia w rybach zachodzą przemiany fizykochemiczne dużo szybciej, niż w mięsie...   czytaj więcej »
gotowanie ryb
1.8425/5
Jak gotować ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Smażone, pieczone, gotowane, robione na parze, do ich spożywania nie trzeba nas już namawiać. Ryby są nie tylko smaczne, ale przede wszystkim zdrowe. Regularnie jadane wzmacniają serce,...   czytaj więcej »
duszenie ryby
4.8889/5
Jak dusić rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby są bardzo zdrowym pożywieniem zwłaszcza, jeżeli przygotujemy je bez dodatku tłuszczu, jednak podczas gotowania tracą wiele swoich właściwości. Sposobem, aby ryby zachowały swoje...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub