Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby mrożonej
Tag Smażenie ryby mrożonej (1)
przyrządzanie ryby
2.9276/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
Podobne porady
Łosoś w cieście
/5
Jak zrobić łososia w cieście?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Łosoś smażony w cieście jest bardzo soczysty. Wszystko czego potrzebujesz to łosoś oraz mąka i jajka do zrobienia ciasta. Ilość użytej mąki może się różnić – dodaj jej więcej jeśli chcesz...   czytaj więcej »
Łosoś z grilla
5.0000/5
Jak zrobić łososia na grillu?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Grillowany łosoś stanowi doskonałą propozycję dla osób, które podczas przyjęć na świeżym powietrzu nie mogą pozwolić sobie na tłuste potrawy. Jest niesamowicie aromatyczny i delikatny....   czytaj więcej »
Ryba w cieście
1.8000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
pasta rybna
3.4167/5
Jak zrobić pastę rybną?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Nie zawsze masz czas by smażyć lub gotować ryby na obiad, ale pragniesz by twoi domownicy jedli ryby. Nic prostszego. Zrób dla nich pastę rybną, która świetnie nadaje się do kanapek.   czytaj więcej »
makaron z kotlecikami z tuńczyka
5.0000/5
Jak zrobić makaron z kotlecikami z tuńczyka na ostro?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Jeśli jesteś zwolennikiem zarówno ryb jak i ostrzejszego jedzenia proponuję połączenie tych dwóch. Tuńczyk na ostro. Brzmi ciekawie. I tak też smakuje. Wystarczy zrobić odpowiedni sos, w...   czytaj więcej »
Halibut z grilla
4.4000/5
Jak zrobić grillowanego halibuta?
redaktor: Leena, specjalista Tipy.pl
Nawet jeśli nie przepadasz na na co dzień za rybami to pokochasz ten przepis. Ryba wychodzi naprawdę smaczna. Wypróbuj go również do innych rodzajów ryb.   czytaj więcej »
przechowywanie ryb
3.2222/5
Jak przechowywać ryby?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby należą do bardzo nietrwałych surowców spożywczych. Pod wpływem enzymów, bakterii i temperatury otoczenia w rybach zachodzą przemiany fizykochemiczne dużo szybciej, niż w mięsie...   czytaj więcej »
gotowanie ryb
1.8425/5
Jak gotować ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Smażone, pieczone, gotowane, robione na parze, do ich spożywania nie trzeba nas już namawiać. Ryby są nie tylko smaczne, ale przede wszystkim zdrowe. Regularnie jadane wzmacniają serce,...   czytaj więcej »
duszenie ryby
4.8889/5
Jak dusić rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby są bardzo zdrowym pożywieniem zwłaszcza, jeżeli przygotujemy je bez dodatku tłuszczu, jednak podczas gotowania tracą wiele swoich właściwości. Sposobem, aby ryby zachowały swoje...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub