Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby mrożonej
Tag Smażenie ryby mrożonej (2)
przyrządzanie ryby
2.9307/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
smażona ryba
/5
Jak smażyć rybę - porady
redaktor: szyszunia, specjalista Tipy.pl
Ryby to niezastąpione źródło wielu cennych dla naszego organizmu składników. Oczywiście nie bez znaczenia są też ich wspaniałe walory smakowe,z uwagi na które tak wiele osób uwielbia dania...   czytaj więcej »
Podobne porady
walentynkowe ciasteczka serduszka
3.6667/5
Jak zrobić walentynkowe ciastka?
redaktor: Joasia, specjalista Tipy.pl
Pyszne ciasteczka w kształcie serduszek, doskonale nadają się na Walentynki. Wymagają troszkę pracy, ale rezultat zdecydowanie jest tego warty. Podane tutaj proporcje składników wystarczą...   czytaj więcej »
toffi
3.4822/5
Jak zrobić toffi?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Przepis na pyszne, mleczne toffi. Można używać go jako dodatku do ciastek i deserów lub schłodzić, pokruszyć i rozkoszować się smakiem apetycznych ciągutek. Smacznego!   czytaj więcej »
pączki
4.0909/5
Jak zrobić pączki z budyniem?
redaktor: Angelo, specjalista Tipy.pl
Dziś Tłusty Czwartek, a zatem pora na wielkie obżarstwo. Pączki z budyniem podbiją serca przede wszystkim tych, którzy nie przepadają za popularna marmoladą. Są bardzo delikatne i dzieci...   czytaj więcej »
krówki
3.6429/5
Jak zrobić krówki?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Hmmmmm, krówki. Któż z nas się nimi nie zajada. Ich smak jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju. Wytwarza się je z mleka, cukru i masła, które się gotuje razem. Mogą być ciągnące bądź...   czytaj więcej »
ciasto z herbatnikami
3.8750/5
Jak zrobić ciasto z herbatnikami bez pieczenia?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Herbatniki i czekolada razem w jednym cieście? To już chyba szczyt marzeń – przynajmniej dla niektórych. Z pewnością dla mnie. To fantastyczne połączenie w formie ciasta bez pieczenia...   czytaj więcej »
biszkopt
3.2857/5
Jak upiec biszkopt?
redaktor: Hose, specjalista Tipy.pl
Biszkopt jest wspaniałym pomysłem na deser. Nie zawsze jednak udaje się nam upiec pyszny, delikatny biszkopt. Co zrobić, aby ta sztuka zawsze się udawała? Oto przepis na biszkopt, który...   czytaj więcej »
świeże ryby
1.1696/5
Jak sprawdzić czy ryba jest świeża?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Planujesz na obiad rybę i zamierzasz właśnie iść do sklepu na zakupy? Tutaj dowiesz się jak rozpoznać świeżość ryby. Przestań się kierować wyłącznie ładnym wyglądem ryby w sklepie i pozwól...   czytaj więcej »
duszenie ryby
4.8889/5
Jak dusić rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby są bardzo zdrowym pożywieniem zwłaszcza, jeżeli przygotujemy je bez dodatku tłuszczu, jednak podczas gotowania tracą wiele swoich właściwości. Sposobem, aby ryby zachowały swoje...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub