Tutaj jesteś: tag > Jajka przepiórcze właściwości
Tag Jajka przepiórcze właściwości (1)
Jaja przepiórcze
4.6667/5
Dlaczego warto jeść jaja przepiórcze?
redaktor: grecja2, specjalista Tipy.pl
Gdy słyszymy jajko, widzimy piękne bielutkie kurze jajo, które jadamy o każdej porze dnia. Doskonałe zarówno na obiad jak i na kolację. Niestety często słyszymy o działaniu cholesterolu, a...   czytaj więcej »
Podobne porady
zajączek origami
4.9333/5
Jak zrobić zajączka origami?
redaktor: latareczka, specjalista Tipy.pl
Spędzenie przedświątecznego czasu nie tylko na porządkach, gotowaniu i pieczeniu przysłuży się nie tylko Tobie. Jeśli masz dziecko, to bardzo ważne, aby poświęcać mu jak najwięcej czasu....   czytaj więcej »
Robienie wydmuszki
3.9474/5
Jak zrobić wydmuszkę z jajka?
redaktor: Beatse, specjalista Tipy.pl
Wiele różnych dekoracji można zrobić z wydmuszek. Zrobienie wydmuszki jest bardzo proste, należy tylko odpowiednio się do tego zabrać. Z wydmuchanego jajka możesz zrobić jajecznicę, omlet,...   czytaj więcej »
pisanki ze skorupek
3.8571/5
Jak zrobić pisanki ze skorupek?
redaktor: kamilcia661, specjalista Tipy.pl
Każda kobieta piecze na Wielkanoc coś z jaj. Zużywa w tym celu białko, żółtko, ale co zrobić ze skorupkami? Wyrzucić? Nie! Przedstawię wam łatwy sposób na zrobienie pisanek właśnie z...   czytaj więcej »
koszyczek z ciasta
4.6667/5
Jak zrobić koszyczek z ciasta?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Apetyczny koszyczek z ciasta można jeść samodzielnie lub wypełnić ciasteczkami. Jest to oryginalny sposób na podanie gościom smakołyków. Ponieważ jest w pełni jadalny, wspiera...   czytaj więcej »
Jajka z fioletowym białkiem
4.5263/5
Jak zrobić jajka z fioletowym białkiem?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Pisanki są piękne, ale jak zdejmiesz skorupkę pozostaje zwykłe białe jajo. Ale nie tylko, często na żółtku jest ciemna obwódka lub jajko nie che się ładnie obierać. Poniższa instrukcja...   czytaj więcej »
przechowywanie jaj
1.1366/5
Jak przechowywać jaja?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Jaja zawsze należy traktować jako produkt wrażliwy na zewnętrzne warunki, należy je chronić przed światłem, przed wilgocią i dość wysoką temperaturą. Czas przechowywania zależy przede...   czytaj więcej »
rzeżucha
4.5000/5
Jak posadzić rzeżuchę?
redaktor: czeszka, specjalista Tipy.pl
Rzeżucha jest już tradycyjną ozdobą wielkanocnego stołu w Polsce. Jej zieleń i świeżość podkreśla wiosenny okres. Można ją ściąć i użyć jako posłania dla wielkanocnych jajek. Można też...   czytaj więcej »
farbowane jajka
4.8235/5
Jak farbować ugotowane jajka – marmurek?
redaktor: chrapka, specjalista Tipy.pl
Pisanki marmurkowe są chyba jednymi z najpiękniejszych. Barwnik tworzy na nich ciekawe, nieregularne wzory zamieniając je w prawdziwe dzieła sztuki. Robi się je z już ugotowanych jajek,...   czytaj więcej »
/5
Dlaczego warto jeść jajka w ciąży?
redaktor: Maniana, specjalista Tipy.pl
Możliwe, że słyszałaś, że nie należy jeść jajek w ciąży jednak jest to nieprawda a wręcz przeciwnie! Jeśli starasz się o dziecko lub jesteś już w ciąży to lepiej je zacznij regularnie jeść....   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub