Tutaj jesteś: tag > Duszone mięso
Tag Duszone mięso (1)
Przepis na bigos
1.7500/5
Jak zrobić dobry bigos?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Bigos to słynne polskie danie, słynące z tego, że im więcej razy jest odgrzewane, tym jest lepsze. Przygotowanie go nie jest trudne, ale zajmuje sporo czasu, zwłaszcza, jeżeli zdecydujesz...   czytaj więcej »
Podobne porady
twaróg domowy
4.1538/5
Jak zrobić twaróg domowy?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Twarożki mają wyjątkową wartość odżywczą. Pod względem zawartości białka mogą równać się z mięsem, dostarczając ponadto duże ilości wapnia, niezbędnego do utrzymania prawidłowego stanu...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić szybki obiad dla wegetarian?
redaktor: Dżoana, specjalista Tipy.pl
Dobrze przyrządzone danie wegetariańskie posmakuje nawet największemu mięsożercy. Warto wspomnieć, że takie posiłki są znacznie zdrowsze ze względu na warzywa, które stanowią bazę dla wielu...   czytaj więcej »
Schab pieczony z czosnkiem i majonezem
3.7500/5
Jak zrobić schab pieczony z czosnkiem i majonezem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Oto kolejny sposób na przyrządzenie schabu. Niespieszne pieczenie sprawia, że mięso jest delikatne i soczyste, idealne na obiad. Żeby zaoszczędzić nieco czasu, można zamarynować...   czytaj więcej »

papryka faszerowana
1.1156/5
Jak zrobić paprykę nadziewaną?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Paprykę można faszerować na różne sposoby. Możesz wykorzystać do tego mięso mielone, przygotować farsz jak na gołąbki lub nadziać paprykę innymi warzywami. Przygotowanie takich papryczek...   czytaj więcej »
ciasto z herbatnikami
3.8750/5
Jak zrobić ciasto z herbatnikami bez pieczenia?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Herbatniki i czekolada razem w jednym cieście? To już chyba szczyt marzeń – przynajmniej dla niektórych. Z pewnością dla mnie. To fantastyczne połączenie w formie ciasta bez pieczenia...   czytaj więcej »
bigos
4.4000/5
Jak zrobić bigos?
redaktor: Arielka, specjalista Tipy.pl
Bigos to tradycyjne polskie danie. Jest bardzo apetyczny, a tradycja długiego gotowania na wolnym ogniu mięsa i kapusty sięga wieków. W dawnych czasach danie to serwowano tylko na specjalne...   czytaj więcej »
biała kiełbasa
3.0000/5
Jak zrobić białą kiełbasę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Robienie kiełbasy w domu powoli wraca do łask i znajduje coraz więcej zwolenników. Czemu więc nie spróbować i nie przyrządzić dla rodziny takiego delikatesu, pasującego w sam raz na święta....   czytaj więcej »
biszkopt
3.2857/5
Jak upiec biszkopt?
redaktor: Hose, specjalista Tipy.pl
Biszkopt jest wspaniałym pomysłem na deser. Nie zawsze jednak udaje się nam upiec pyszny, delikatny biszkopt. Co zrobić, aby ta sztuka zawsze się udawała? Oto przepis na biszkopt, który...   czytaj więcej »
Szparagi z łososiem
5.0000/5
Jak przyrządzić szparagi z łososiem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na danie jednogarnkowe z łososia, szparagów, ziemniaków, pomidorów i bazylii. Danie to jest bardzo proste do zrobienia i nie wymaga praktycznie żadnych...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub