Tutaj jesteś: tag > Duszone mięso
Tag Duszone mięso (1)
Przepis na bigos
1.7500/5
Jak zrobić dobry bigos?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Bigos to słynne polskie danie, słynące z tego, że im więcej razy jest odgrzewane, tym jest lepsze. Przygotowanie go nie jest trudne, ale zajmuje sporo czasu, zwłaszcza, jeżeli zdecydujesz...   czytaj więcej »
Podobne porady
ziemniaki po szwedzku
3.8889/5
Jak zrobić ziemniaki po szwedzku (Hasselback)?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ziemniaki po szwedzku, tzw. hasselback potatoes coraz śmielej wkraczają na nasze stoły. I nic w tym dziwnego. Kuchnia polska przyzwyczaiła nas do ziemniaków przyrządzanych na różne sposoby....   czytaj więcej »
Żeberka
/5
Jak zrobić żeberka w piekarniku?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na żeberka z piekarnika, jednak jeśli chcesz, to możesz je również położyć na grilla - efekt końcowy będzie tak samo smaczny. Przepis jest dla ośmiu osób, zatem...   czytaj więcej »
Wieprzowina na słodko
5.0000/5
Jak zrobić wieprzowinę na słodko?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
Dodany do wieprzowiny ostry pieprz cayenne przełamuje nieco delikatną słodycz tej potrawy, jednak jeśli nie lubisz dań na ostro możesz zamiast cayenne dodać mielonej, czerwonej papryki....   czytaj więcej »
walentynkowe ciasteczka serduszka
3.6667/5
Jak zrobić walentynkowe ciastka?
redaktor: Joasia, specjalista Tipy.pl
Pyszne ciasteczka w kształcie serduszek, doskonale nadają się na Walentynki. Wymagają troszkę pracy, ale rezultat zdecydowanie jest tego warty. Podane tutaj proporcje składników wystarczą...   czytaj więcej »
Schab pieczony z czosnkiem i majonezem
3.7500/5
Jak zrobić schab pieczony z czosnkiem i majonezem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Oto kolejny sposób na przyrządzenie schabu. Niespieszne pieczenie sprawia, że mięso jest delikatne i soczyste, idealne na obiad. Żeby zaoszczędzić nieco czasu, można zamarynować...   czytaj więcej »

masa marcepanowa
1.1829/5
Jak zrobić masę marcepanową?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Jeśli szukasz przepisu na miękką, plastyczną masę marcepanową, która doskonale nadaje się do dekorowania tortów i robienia jadalnych ozdób, dobrze trafiłaś. Do wykonania tej masy będziesz...   czytaj więcej »
5.0000/5
Jak zrobić makaron ze szpinakiem, grzybami i karczochami?
redaktor: Amarant, specjalista Tipy.pl
Ten makaron jest bardzo prosty do przygotowania, gdyż robi się go w jednym garnku. Wystarczy wrzucić do niego wszystkie składniki i gotować do czasu, aż makaron zmięknie i wchłonie cały...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić jednogarnkowe danie włoskie?
redaktor: Miama, specjalista Tipy.pl
To danie jest tak proste do przygotowania, że aż nie chce się wierzyć. Wystarczy po prostu wszystkie składniki wrzucić do garnka i gotować, do czasu aż makaron zrobi się miękki. Prawda, że...   czytaj więcej »
beza
4.3043/5
Jak zrobić bezy?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Bezy to bardzo słodki i prosty w wykonaniu deser. Możesz podawać je osobno lub też mogą stanowić podstawę do przeróżnych smakołyków. Chcesz samodzielnie wykonać bezy? Nic prostszego....   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub