Tutaj jesteś: tag > Duszone mięso
Tag Duszone mięso (1)
Przepis na bigos
1.7500/5
Jak zrobić dobry bigos?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Bigos to słynne polskie danie, słynące z tego, że im więcej razy jest odgrzewane, tym jest lepsze. Przygotowanie go nie jest trudne, ale zajmuje sporo czasu, zwłaszcza, jeżeli zdecydujesz...   czytaj więcej »
Podobne porady
3.7500/5
Jakie są tradycyjne dania wielkopolskie?
redaktor: maltanka, specjalista Tipy.pl
Wielkopolska, a zwłaszcza jej serce, czyli Poznań, dość znacznie wyróżnia się specyficzną gwarą, którą trudno zrozumieć osobom spoza regionu. Poznaniacy są też uważani za skąpiradła i...   czytaj więcej »
ciasteczko z wróżbą
4.8122/5
Jak zrobić wróżby do chińskiego ciasteczka?
redaktor: francis, specjalista Tipy.pl

Przygotowanie ciasteczek z wróżbą to doskonały pomysł zarówno na Andrzejki, jak i każdą inną imprezę.   czytaj więcej »

Roladki wieprzowe z pieczarkami
3.1579/5
Jak zrobić roladki wieprzowe z pieczarkami?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Roladki przygotowane z wieprzowiny (rzadziej z wołowiny) i nadziewane różnymi farszami, są bardzo popularnym daniem w kuchni ukraińskiej. Przygotowanie nadzienia do roladek tak samo jak...   czytaj więcej »

papryka faszerowana
1.0930/5
Jak zrobić paprykę nadziewaną?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Paprykę można faszerować na różne sposoby. Możesz wykorzystać do tego mięso mielone, przygotować farsz jak na gołąbki lub nadziać paprykę innymi warzywami. Przygotowanie takich papryczek...   czytaj więcej »
pączki
4.0909/5
Jak zrobić pączki z budyniem?
redaktor: Angelo, specjalista Tipy.pl
Dziś Tłusty Czwartek, a zatem pora na wielkie obżarstwo. Pączki z budyniem podbiją serca przede wszystkim tych, którzy nie przepadają za popularna marmoladą. Są bardzo delikatne i dzieci...   czytaj więcej »
masa marcepanowa
1.1829/5
Jak zrobić masę marcepanową?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Jeśli szukasz przepisu na miękką, plastyczną masę marcepanową, która doskonale nadaje się do dekorowania tortów i robienia jadalnych ozdób, dobrze trafiłaś. Do wykonania tej masy będziesz...   czytaj więcej »
krówki
3.6429/5
Jak zrobić krówki?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Hmmmmm, krówki. Któż z nas się nimi nie zajada. Ich smak jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju. Wytwarza się je z mleka, cukru i masła, które się gotuje razem. Mogą być ciągnące bądź...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić gołąbki z ziemniaków?
redaktor: jeanny, specjalista Tipy.pl
Gołąbki należą do typowo polskich dań. W liście kapusty najczęściej zawija się ryż lub kaszę w połączeniu z mięsem mielonym. Moja propozycja jest inna. Przepis ten powinien spodobać się...   czytaj więcej »
burrito
3.0000/5
Jak zrobić burrito?
redaktor: Mahrian, specjalista Tipy.pl
Burrito coraz śmielej wkracza do naszych kuchni i na nasze stoły. Burrito pochodzi z Meksyku. Przygotowuje się je z pszenicznej tortilli, którą owija się przygotowane wcześniej nadzienie....   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub