Tutaj jesteś: tag > Duszone mięso
Tag Duszone mięso (1)
Przepis na bigos
1.7500/5
Jak zrobić dobry bigos?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Bigos to słynne polskie danie, słynące z tego, że im więcej razy jest odgrzewane, tym jest lepsze. Przygotowanie go nie jest trudne, ale zajmuje sporo czasu, zwłaszcza, jeżeli zdecydujesz...   czytaj więcej »
Podobne porady
Wieprzowina na słodko
5.0000/5
Jak zrobić wieprzowinę na słodko?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
Dodany do wieprzowiny ostry pieprz cayenne przełamuje nieco delikatną słodycz tej potrawy, jednak jeśli nie lubisz dań na ostro możesz zamiast cayenne dodać mielonej, czerwonej papryki....   czytaj więcej »
Roladki wieprzowe z pieczarkami
3.1579/5
Jak zrobić roladki wieprzowe z pieczarkami?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Roladki przygotowane z wieprzowiny (rzadziej z wołowiny) i nadziewane różnymi farszami, są bardzo popularnym daniem w kuchni ukraińskiej. Przygotowanie nadzienia do roladek tak samo jak...   czytaj więcej »

papryka faszerowana
1.1156/5
Jak zrobić paprykę nadziewaną?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Paprykę można faszerować na różne sposoby. Możesz wykorzystać do tego mięso mielone, przygotować farsz jak na gołąbki lub nadziać paprykę innymi warzywami. Przygotowanie takich papryczek...   czytaj więcej »
pączki
4.0909/5
Jak zrobić pączki z budyniem?
redaktor: Angelo, specjalista Tipy.pl
Dziś Tłusty Czwartek, a zatem pora na wielkie obżarstwo. Pączki z budyniem podbiją serca przede wszystkim tych, którzy nie przepadają za popularna marmoladą. Są bardzo delikatne i dzieci...   czytaj więcej »
masa marcepanowa
1.1829/5
Jak zrobić masę marcepanową?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Jeśli szukasz przepisu na miękką, plastyczną masę marcepanową, która doskonale nadaje się do dekorowania tortów i robienia jadalnych ozdób, dobrze trafiłaś. Do wykonania tej masy będziesz...   czytaj więcej »
krówki
3.6429/5
Jak zrobić krówki?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Hmmmmm, krówki. Któż z nas się nimi nie zajada. Ich smak jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju. Wytwarza się je z mleka, cukru i masła, które się gotuje razem. Mogą być ciągnące bądź...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić jednogarnkowe danie włoskie?
redaktor: Miama, specjalista Tipy.pl
To danie jest tak proste do przygotowania, że aż nie chce się wierzyć. Wystarczy po prostu wszystkie składniki wrzucić do garnka i gotować, do czasu aż makaron zrobi się miękki. Prawda, że...   czytaj więcej »
bigos
4.4000/5
Jak zrobić bigos?
redaktor: Arielka, specjalista Tipy.pl
Bigos to tradycyjne polskie danie. Jest bardzo apetyczny, a tradycja długiego gotowania na wolnym ogniu mięsa i kapusty sięga wieków. W dawnych czasach danie to serwowano tylko na specjalne...   czytaj więcej »
Szparagi z łososiem
5.0000/5
Jak przyrządzić szparagi z łososiem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na danie jednogarnkowe z łososia, szparagów, ziemniaków, pomidorów i bazylii. Danie to jest bardzo proste do zrobienia i nie wymaga praktycznie żadnych...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub