Tutaj jesteś: tag > Duszone mięso
Tag Duszone mięso (1)
Przepis na bigos
1.7500/5
Jak zrobić dobry bigos?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Bigos to słynne polskie danie, słynące z tego, że im więcej razy jest odgrzewane, tym jest lepsze. Przygotowanie go nie jest trudne, ale zajmuje sporo czasu, zwłaszcza, jeżeli zdecydujesz...   czytaj więcej »
Podobne porady
Włoskie biscotti
3.5000/5
Jak zrobić włoskie, migdałowe biscotti?
redaktor: Bella, specjalista Tipy.pl
To bardzo popularny, włoski specjał. Nie mylić z biszkoptem – bo nie mają z nim nic wspólnego. Z podanego przepisu zrobisz około 30 sztuk. Ich wykonanie nie jest skomplikowane i wbrew...   czytaj więcej »
walentynkowe ciasteczka serduszka
3.6667/5
Jak zrobić walentynkowe ciastka?
redaktor: Joasia, specjalista Tipy.pl
Pyszne ciasteczka w kształcie serduszek, doskonale nadają się na Walentynki. Wymagają troszkę pracy, ale rezultat zdecydowanie jest tego warty. Podane tutaj proporcje składników wystarczą...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić szybki obiad dla wegetarian?
redaktor: Dżoana, specjalista Tipy.pl
Dobrze przyrządzone danie wegetariańskie posmakuje nawet największemu mięsożercy. Warto wspomnieć, że takie posiłki są znacznie zdrowsze ze względu na warzywa, które stanowią bazę dla wielu...   czytaj więcej »
papryka faszerowana
1.0930/5
Jak zrobić paprykę nadziewaną?
redaktor: Faustyna, specjalista Tipy.pl
Paprykę można faszerować na różne sposoby. Możesz wykorzystać do tego mięso mielone, przygotować farsz jak na gołąbki lub nadziać paprykę innymi warzywami. Przygotowanie takich papryczek...   czytaj więcej »
5.0000/5
Jak zrobić makaron ze szpinakiem, grzybami i karczochami?
redaktor: Amarant, specjalista Tipy.pl
Ten makaron jest bardzo prosty do przygotowania, gdyż robi się go w jednym garnku. Wystarczy wrzucić do niego wszystkie składniki i gotować do czasu, aż makaron zmięknie i wchłonie cały...   czytaj więcej »
krówki
3.6429/5
Jak zrobić krówki?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Hmmmmm, krówki. Któż z nas się nimi nie zajada. Ich smak jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju. Wytwarza się je z mleka, cukru i masła, które się gotuje razem. Mogą być ciągnące bądź...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić jednogarnkowe danie włoskie?
redaktor: Miama, specjalista Tipy.pl
To danie jest tak proste do przygotowania, że aż nie chce się wierzyć. Wystarczy po prostu wszystkie składniki wrzucić do garnka i gotować, do czasu aż makaron zrobi się miękki. Prawda, że...   czytaj więcej »
biała kiełbasa
3.0000/5
Jak zrobić białą kiełbasę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Robienie kiełbasy w domu powoli wraca do łask i znajduje coraz więcej zwolenników. Czemu więc nie spróbować i nie przyrządzić dla rodziny takiego delikatesu, pasującego w sam raz na święta....   czytaj więcej »
beza
4.3043/5
Jak zrobić bezy?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Bezy to bardzo słodki i prosty w wykonaniu deser. Możesz podawać je osobno lub też mogą stanowić podstawę do przeróżnych smakołyków. Chcesz samodzielnie wykonać bezy? Nic prostszego....   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub