Tutaj jesteś: tag > Dania z kraba
Tag Dania z kraba (1)
Krab
5.0000/5
Jak przygotować elegancką potrawę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
W domu zazwyczaj jadamy na obiad tradycyjnego "schabowego z piure", "pomidorówkę", a jeśli mamy dzieci to kotlety z kurczaka. Czasem jednak, zapraszamy na kolację kogoś na kim chcemy...   czytaj więcej »
Podobne porady
precelki z kminkiem
3.7500/5
Jak zrobić precelki z kminkiem?
redaktor: axima, specjalista Tipy.pl
Są wyśmienitym dodatkiem do kufla dobrego piwa degustowanego w ciepły letni wieczór. Warto je mieć gdy planujesz spędzić wolny czas z przyjaciółmi przy grillu. Możesz je zrobić dzień...   czytaj więcej »
Krakersy z pasztetem drobiowym
4.4545/5
Jak zrobić pasztet z wątróbki drobiowej?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Potrawy z wątróbek różnego rodzaju nie są zbytnio popularne. Aczkolwiek nie spotkałam się z nikim kto by nie lubił pasztetu z wątróbki drobiowej. Z reguły spotykamy...   czytaj więcej »

pasta kanapkowa
/5
Jak zrobić pastę kanapkową?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Jeżeli znudziły ci się tradycyjne kanapki z serem czy wędliną, postaw na pasty do kanapek. Są niezwykle łatwe i szybkie w przygotowaniu, a także dają nieskończone możliwości kombinacji,...   czytaj więcej »
Fondue mięsne Burgundzkie
3.9749/5
Jak zrobić mięsne fondue burgundzkie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl

Fondue pochodzi ze Szwajcarii. To właśnie tam powstało pyszne fondue serowe. Jednak znane są też inne odmiany fondue, na przykład czekoladowe czy fondue mięsne po burgundzku (fondue...   czytaj więcej »

Makaron ze szpinakiem
3.5000/5
Jak zrobić makaron ze szpinakiem?
redaktor: damiany22, specjalista Tipy.pl
Nie masz pomysłu na przystawkę? Polecam przepis na smaczne i proste w wykonaniu danie. Dzięki niemu twój posiłek nabierze innego smaku.   czytaj więcej »
kalafior zapiekany
5.0000/5
Jak zrobić kalafiora zapiekanego z czosnkiem?
redaktor: mugga, specjalista Tipy.pl
Kalafior to super warzywo na lekki podwieczorek lub szybki lunch. Odpowiednio przyprawiony nabierze takiego smaku, jaki sobie wymarzyliśmy. Najłatwiej i najsmaczniej (moim zdaniem) jest...   czytaj więcej »
fasola
1.5623/5
Jak zbierać i przechowywać fasolę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Fasola jest bogata w białko, błonnik, witaminy i minerały i jest smakowita, a ponadto występuje w różnych kolorach. Nic dziwnego, że możesz ją podać pod różną postacią w restauracjach,...   czytaj więcej »
Drylowane pomidory
5.0000/5
Jak sparzyć i wydrylować pomidory?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Parzenie (blanszowanie) i drylowanie pomidorów może wydawać się zbytecznym zabiegiem, zważając na to, że z łatwością dostaniesz już takie pomidory w puszkach czy kartonikach w...   czytaj więcej »

Grzyby
3.0000/5
Jak przyrządzić grzyby?
redaktor: Porady Babuni, specjalista Tipy.pl
Tak przygotowane grzyby możesz podawać z mięsem oraz ziemniakami. Są naprawdę wspaniałe! Poniżej składniki na 4 porcje.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub