Tutaj jesteś: tag > Dania z kraba
Tag Dania z kraba (1)
Krab
5.0000/5
Jak przygotować elegancką potrawę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
W domu zazwyczaj jadamy na obiad tradycyjnego "schabowego z piure", "pomidorówkę", a jeśli mamy dzieci to kotlety z kurczaka. Czasem jednak, zapraszamy na kolację kogoś na kim chcemy...   czytaj więcej »
Podobne porady
Ryż kokosowy
4.2500/5
Jak zrobić ryż kokosowy?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Ryż kokosowy może być doskonałym dodatkiem do potraw azjatyckich oraz deserów. Mleko kokosowe i ryż tworzą w tym wydaniu doskonały duet, który zachwyci niejedno podniebienie. Jest bardzo...   czytaj więcej »
Purre ziemniaczane
4.4000/5
Jak zrobić puree?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Puree ziemniaczane nazywane również tłuczonymi ziemniakami jest doskonałym dodatkiem do dań mięsnych, ryb czy drobiu. Jest to zdecydowanie lepszy wybór od smażonych ziemniaczków,...   czytaj więcej »
Makaron ze szpinakiem
3.3333/5
Jak zrobić makaron ze szpinakiem?
redaktor: damiany22, specjalista Tipy.pl
Nie masz pomysłu na przystawkę? Polecam przepis na smaczne i proste w wykonaniu danie. Dzięki niemu twój codzienny posiłek będzie zamieni się w prawdziwą ucztę dla zmysłów. Makaron ze...   czytaj więcej »
jajka z żółtym serem
4.1429/5
Jak zrobić jajka z żółtym serem?
redaktor: daga87, specjalista Tipy.pl
Jajo jest bogatym źródłem substancji odżywczych dzięki czemu jest również podstawą wielu potraw. Spodziewasz się gości i nie masz czym ich poczęstować? Nie ma nic prostszego jak jajeczka z...   czytaj więcej »
Ciasto francuskie
5.0000/5
Jak zrobić ciasto francuskie?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Prawdziwy przysmak – wielowarstwowe ciasto francuskie. Można je wykorzystywać zarówno do dań słonych jak i słodkich deserów, jest bardzo smaczne, kruche i niestety niemiłosiernie...   czytaj więcej »
bruschetta
4.5000/5
Jak zrobić bruschettę – wariacje?
redaktor: Malwina, specjalista Tipy.pl
Wszyscy wiemy, że bruschetta jest idealną przekąską. Robi się ją niesamowicie szybko, jest bardzo prosta w przygotowaniu, a smakuje dość wytwornie. Jednak bruschettę można podawać też i na...   czytaj więcej »
Grzyby
3.0000/5
Jak przyrządzić grzyby?
redaktor: Porady Babuni, specjalista Tipy.pl
Kiedy zaczyna się sezon na grzybobranie wszyscy amatorzy tych przysmaków biorą koszyki i wyruszają do lasu, by po powrocie wyczarować jakieś pyszne danie. Grzyby z cebulką możesz podawać z...   czytaj więcej »
Przystawki
5.0000/5
Jak przygotować dwie wersje przystawek łódeczek?
redaktor: Blondyneczka, specjalista Tipy.pl
Zastanawiasz się jaką przystawkę przygotować na zbliżającą się imprezę lub domówkę? Przystawka z chleba tostowego w kształcie łódeczek zrobi furorę i w bardzo szybkim tempie zniknie z...   czytaj więcej »
marynowane grzyby
3.3750/5
Jak marynować grzyby?
redaktor: Arielka, specjalista Tipy.pl
Marynowane grzyby można podawać w wielu sytuacjach. Są doskonałe zarówno jako przekąska i jako przystawka. Ten wegetariański rarytas jest zaskakująco łatwy do wykonania. Poniżej znajdziesz...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub