Tutaj jesteś: tag > Dania z kraba
Tag Dania z kraba (1)
Krab
5.0000/5
Jak przygotować elegancką potrawę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
W domu zazwyczaj jadamy na obiad tradycyjnego "schabowego z piure", "pomidorówkę", a jeśli mamy dzieci to kotlety z kurczaka. Czasem jednak, zapraszamy na kolację kogoś na kim chcemy...   czytaj więcej »
Podobne porady
Dziecko gotuje
3.5000/5
Jakie dania można przyrządzić dla dzieci?
redaktor: czeszka, specjalista Tipy.pl
Dzieci to często małe niejadki, strasznie wybrzydzające i wymyślające najróżniejsze wymówki byleby tylko ominąć talerz z jedzeniem. Pamiętajmy, że zmuszanie maluchów kompletnie nic nie da,...   czytaj więcej »
Ziemniaki zapiekane z serem
4.0385/5
Jak zrobić ziemniaki zapiekane z serem?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Ziemniaki zapiekane w piekarniku z serem żółtym są po prostu wyśmienite. Jeśli twoja lodówka świeci pustkami a ty chcesz zrobić coś pysznego i niewielkim nakładem pracy to jest przepis dla...   czytaj więcej »
Zapiekane brukselki
5.0000/5
Jak zrobić zapiekane brukselki?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Zapiekane brukselki są świetnym dodatkiem do dania głównego lub na przekąskę. Nie wymagają zbyt wiele uwagi podczas pieczenia. Wystarczy je umyć, włożyć do naczynia żaroodpornego, skropić...   czytaj więcej »
Krakersy z pasztetem drobiowym
4.4545/5
Jak zrobić pasztet z wątróbki drobiowej?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Potrawy z wątróbek różnego rodzaju nie są zbytnio popularne. Aczkolwiek nie spotkałam się z nikim kto by nie lubił pasztetu z wątróbki drobiowej. Z reguły spotykamy...   czytaj więcej »

jajka z żółtym serem
4.1429/5
Jak zrobić jajka z żółtym serem?
redaktor: daga87, specjalista Tipy.pl
Jajo jest bogatym źródłem substancji odżywczych dzięki czemu jest również podstawą wielu potraw. Spodziewasz się gości i nie masz czym ich poczęstować? Nie ma nic prostszego jak jajeczka z...   czytaj więcej »
Ciasto francuskie
5.0000/5
Jak zrobić ciasto francuskie?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Prawdziwy przysmak – wielowarstwowe ciasto francuskie. Można je wykorzystywać zarówno do dań słonych jak i słodkich deserów, jest bardzo smaczne, kruche i niestety niemiłosiernie...   czytaj więcej »
bruschetta
4.5000/5
Jak zrobić bruschettę – wariacje?
redaktor: Malwina, specjalista Tipy.pl
Wszyscy wiemy, że bruschetta jest idealną przekąską. Robi się ją niesamowicie szybko, jest bardzo prosta w przygotowaniu, a smakuje dość wytwornie. Jednak bruschettę można podawać też i na...   czytaj więcej »
mrożone owoce
4.2000/5
Jak rozmrażać owoce i warzywa, aby nie straciły wartości odżywczych?
redaktor: Barbara, specjalista Tipy.pl
Mrożenie jest najlepszą metodą przechowywania owoców i warzyw. W trakcie prawidłowego przechowywania mrożonek straty witamin są minimalne, a produkty zachowują niemal w pełni cechy świeżego...   czytaj więcej »
Świeża bazylia
5.0000/5
Jak przechowywać świeżą bazylię?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Prawidłowo przechowywana bazylia zachowa na długi okres swój smak oraz wartości odżywcze. Poniżej znajdziesz kilka wskazówek i porad na temat przechowywania świeżej bazylii.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub