Tutaj jesteś: tag > Dania z kraba
Tag Dania z kraba (1)
Krab
5.0000/5
Jak przygotować elegancką potrawę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
W domu zazwyczaj jadamy na obiad tradycyjnego "schabowego z piure", "pomidorówkę", a jeśli mamy dzieci to kotlety z kurczaka. Czasem jednak, zapraszamy na kolację kogoś na kim chcemy...   czytaj więcej »
Podobne porady
Dziecko gotuje
3.5000/5
Jakie dania można przyrządzić dla dzieci?
redaktor: czeszka, specjalista Tipy.pl
Dzieci to często małe niejadki, strasznie wybrzydzające i wymyślające najróżniejsze wymówki byleby tylko ominąć talerz z jedzeniem. Pamiętajmy, że zmuszanie maluchów kompletnie nic nie da,...   czytaj więcej »
ser pleśniowy
5.0000/5
Jak zrobić przystawki z sera pleśniowego?
redaktor: oskar2, specjalista Tipy.pl
Organizując domowe przyjęcie, bądź zwykłą imprezę często brakuje nam pomysłu na przystawki. W zależności od typu imprezy możemy zrobić różne przystawki. Począwszy od zwykłych jajek z...   czytaj więcej »
precelki z kminkiem
3.7500/5
Jak zrobić precelki z kminkiem?
redaktor: axima, specjalista Tipy.pl
Są wyśmienitym dodatkiem do kufla dobrego piwa degustowanego w ciepły letni wieczór. Warto je mieć gdy planujesz spędzić wolny czas z przyjaciółmi przy grillu. Możesz je zrobić dzień...   czytaj więcej »
Krakersy z pasztetem drobiowym
4.4545/5
Jak zrobić pasztet z wątróbki drobiowej?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Potrawy z wątróbek różnego rodzaju nie są zbytnio popularne. Aczkolwiek nie spotkałam się z nikim kto by nie lubił pasztetu z wątróbki drobiowej. Z reguły spotykamy...   czytaj więcej »

Ciasto francuskie
5.0000/5
Jak zrobić ciasto francuskie?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Prawdziwy przysmak – wielowarstwowe ciasto francuskie. Można je wykorzystywać zarówno do dań słonych jak i słodkich deserów, jest bardzo smaczne, kruche i niestety niemiłosiernie...   czytaj więcej »
fasola
1.5623/5
Jak zbierać i przechowywać fasolę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Fasola jest bogata w białko, błonnik, witaminy i minerały i jest smakowita, a ponadto występuje w różnych kolorach. Nic dziwnego, że możesz ją podać pod różną postacią w restauracjach,...   czytaj więcej »
Drylowane pomidory
5.0000/5
Jak sparzyć i wydrylować pomidory?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Parzenie (blanszowanie) i drylowanie pomidorów może wydawać się zbytecznym zabiegiem, zważając na to, że z łatwością dostaniesz już takie pomidory w puszkach czy kartonikach w...   czytaj więcej »

smażenie grzybów
4.0000/5
Jak smażyć grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Smażone grzybki są przepyszne i bardzo proste do przyrządzenia. Smażone grzybki będą wyśmienicie smakować z chlebem z masłem czy jako dodatek do jajecznicy. Poniżej przedstawiam łatwy i...   czytaj więcej »
Grzyby
3.0000/5
Jak przyrządzić grzyby?
redaktor: Porady Babuni, specjalista Tipy.pl
Kiedy zaczyna się sezon na grzybobranie wszyscy amatorzy tych przysmaków biorą koszyki i wyruszają do lasu, by po powrocie wyczarować jakieś pyszne danie. Grzyby z cebulką możesz podawać z...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub