Tutaj jesteś: tag > Dania z kraba
Tag Dania z kraba (1)
Krab
5.0000/5
Jak przygotować elegancką potrawę?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
W domu zazwyczaj jadamy na obiad tradycyjnego "schabowego z piure", "pomidorówkę", a jeśli mamy dzieci to kotlety z kurczaka. Czasem jednak, zapraszamy na kolację kogoś na kim chcemy...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zapiekane brukselki
5.0000/5
Jak zrobić zapiekane brukselki?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Zapiekane brukselki są świetnym dodatkiem do dania głównego lub na przekąskę. Nie wymagają zbyt wiele uwagi podczas pieczenia. Wystarczy je umyć, włożyć do naczynia żaroodpornego, skropić...   czytaj więcej »
Purre ziemniaczane
4.4000/5
Jak zrobić puree?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Puree ziemniaczane nazywane również tłuczonymi ziemniakami jest doskonałym dodatkiem do dań mięsnych, ryb czy drobiu. Jest to zdecydowanie lepszy wybór od smażonych ziemniaczków,...   czytaj więcej »
Pieczone frytki
3.6667/5
Jak zrobić pieczone frytki?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Pieczone frytki są bardziej podobne w smaku do chipsów niż do tradycyjnych frytek smażonych na oleju. Możesz dodać do nich ulubione przyprawy. Są świetną przekąską w trakcie zimowych,...   czytaj więcej »
Krakersy z pasztetem drobiowym
4.4545/5
Jak zrobić pasztet z wątróbki drobiowej?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Potrawy z wątróbek różnego rodzaju nie są zbytnio popularne. Aczkolwiek nie spotkałam się z nikim kto by nie lubił pasztetu z wątróbki drobiowej. Z reguły spotykamy...   czytaj więcej »

pasta kanapkowa
/5
Jak zrobić pastę kanapkową?
redaktor: bialko, specjalista Tipy.pl
Jeżeli znudziły ci się tradycyjne kanapki z serem czy wędliną, postaw na pasty do kanapek. Są niezwykle łatwe i szybkie w przygotowaniu, a także dają nieskończone możliwości kombinacji,...   czytaj więcej »
Fondue mięsne Burgundzkie
3.9749/5
Jak zrobić mięsne fondue burgundzkie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl

Fondue pochodzi ze Szwajcarii. To właśnie tam powstało pyszne fondue serowe. Jednak znane są też inne odmiany fondue, na przykład czekoladowe czy fondue mięsne po burgundzku (fondue...   czytaj więcej »

jajka z żółtym serem
4.1429/5
Jak zrobić jajka z żółtym serem?
redaktor: daga87, specjalista Tipy.pl
Jajo jest bogatym źródłem substancji odżywczych dzięki czemu jest również podstawą wielu potraw. Spodziewasz się gości i nie masz czym ich poczęstować? Nie ma nic prostszego jak jajeczka z...   czytaj więcej »
smażenie grzybów
4.0000/5
Jak smażyć grzyby?
redaktor: Blondzik, specjalista Tipy.pl
Smażone grzybki są przepyszne i bardzo proste do przyrządzenia. Smażone grzybki będą wyśmienicie smakować z chlebem z masłem czy jako dodatek do jajecznicy. Poniżej przedstawiam łatwy i...   czytaj więcej »
mrożone owoce
4.3333/5
Jak rozmrażać owoce i warzywa, aby nie straciły wartości odżywczych?
redaktor: Barbara, specjalista Tipy.pl
Mrożenie jest najlepszą metodą przechowywania owoców i warzyw. W trakcie prawidłowego przechowywania mrożonek straty witamin są minimalne, a produkty zachowują niemal w pełni cechy świeżego...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub