Tutaj jesteś: tag > Panierowanie ryby
Tag Panierowanie ryby (1)
panierowane paluszki rybne
2.9767/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »
Podobne porady
Łosoś z piekarnika
3.0000/5
Jak zrobić łososia w piekarniku?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Łosoś jest wspaniałym źródłem białka i kwasu Omega 3. Praktycznie każdy go lubi, jest zdrowy i bardzo prosty do przygotowania. Z poniższej ilości składników uzyskasz 2 porcje.   czytaj więcej »
Łosoś w cieście
/5
Jak zrobić łososia w cieście?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Łosoś smażony w cieście jest bardzo soczysty. Wszystko czego potrzebujesz to łosoś oraz mąka i jajka do zrobienia ciasta. Ilość użytej mąki może się różnić – dodaj jej więcej jeśli chcesz...   czytaj więcej »
Łosoś po azjatycku
5.0000/5
Jak zrobić łososia po azjatycku na grillu?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Sezon grillowy już dawno otwarty zatem pora wypróbować nowych smaków kuchni azjatyckiej. Poniżej przedstawiam przepis na marynowanego łososia z grilla.   czytaj więcej »
Łosoś z grilla
5.0000/5
Jak zrobić łososia na grillu?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Grillowany łosoś stanowi doskonałą propozycję dla osób, które podczas przyjęć na świeżym powietrzu nie mogą pozwolić sobie na tłuste potrawy. Jest niesamowicie aromatyczny i delikatny....   czytaj więcej »
ryba na słodko-kwaśno
5.0000/5
Jak zrobić rybę na słodko-kwaśno?
redaktor: Gomez, specjalista Tipy.pl
Nie trzeba chyba nikogo przekonywać, że ryby są zdrowe i smaczne. Najlepiej oczywiście piec je w piekarniku, ale można również poddusić rybę na patelni razem z warzywami i sosem. Taka...   czytaj więcej »
kotlety z tuńczyka
3.6667/5
Jak zrobić kotlety z tuńczyka?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Jeden z ciekawszych pomysłów na tuńczyka. Ta wspaniała ryba jest jednak u nas trochę zaniedbywana. A można z niej wyczarować naprawdę niesamowite dania. Wystarczy odrobina wyobraźni w...   czytaj więcej »
przyrządzanie ryby
2.9307/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
Szparagi z łososiem
5.0000/5
Jak przyrządzić szparagi z łososiem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na danie jednogarnkowe z łososia, szparagów, ziemniaków, pomidorów i bazylii. Danie to jest bardzo proste do zrobienia i nie wymaga praktycznie żadnych...   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.1000/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub