Tutaj jesteś: tag > Panierowanie ryby
Tag Panierowanie ryby (1)
panierowane paluszki rybne
2.9767/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »
Podobne porady
ryby
3.1250/5
Przechowywanie ryb
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Hasła takie jak: „Nadeszła chwila na pstrąga z grilla” czy „Ryba wpływa na wszystko” zalewają nas z każdej strony i nawet dzieci wiedzą, ze trzeba jeść ryby bo są zdrowe. Stanowią...   czytaj więcej »
Łosoś w cieście
/5
Jak zrobić łososia w cieście?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Łosoś smażony w cieście jest bardzo soczysty. Wszystko czego potrzebujesz to łosoś oraz mąka i jajka do zrobienia ciasta. Ilość użytej mąki może się różnić – dodaj jej więcej jeśli chcesz...   czytaj więcej »
Łosoś po azjatycku
5.0000/5
Jak zrobić łososia po azjatycku na grillu?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Sezon grillowy już dawno otwarty zatem pora wypróbować nowych smaków kuchni azjatyckiej. Poniżej przedstawiam przepis na marynowanego łososia z grilla.   czytaj więcej »
tortilla z tuńczykiem
5.0000/5
Jak zrobić tortillę z tuńczykiem?
redaktor: Gomez, specjalista Tipy.pl
Wszyscy wiemy, że tortillę można jeść z kurczakiem czy z wołowiną, ale z rybą? Oczywiście, że tak! Taka tortilla jest nie tylko zdrowsza, ale zupełnie inna. Myślę, że dużo lepsza. Zachęcam...   czytaj więcej »
Marynata do łososia z grilla
3.0000/5
Jak zrobić marynatę do do łososia z grilla?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Ten przepis jest bardzo prosty aczkolwiek idealny. Marynata nadaje łososiowi słodkiego smaku za którym twoja rodzina będzie przepadać. Jeśli na zewnątrz jest zbyt zimno na rozpalenie grilla...   czytaj więcej »
Zioła do ryby
4.9091/5
Jak przyprawić rybę?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Zioła pomagają wydobyć szeroką gamę smaków ze wszelkiego rodzaju ryb i można ich używać w różny sposób. Ziołami możemy natrzeć ryby do grillowania, dodać ich do sosu śmietanowego lub po...   czytaj więcej »
ryba w galarecie
3.4091/5
Jak przygotować rybę w galarecie?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryba w galarecie to dość wykwintna, elegancko wyglądająca na stole potrawa. Dodatkowo zaletą tej potrawy jest fakt, że można ją przechowywać znacznie dłużej niż rybę świeżą lub ugotowaną....   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.1000/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »
duszenie ryby
4.8889/5
Jak dusić rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby są bardzo zdrowym pożywieniem zwłaszcza, jeżeli przygotujemy je bez dodatku tłuszczu, jednak podczas gotowania tracą wiele swoich właściwości. Sposobem, aby ryby zachowały swoje...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub