Tutaj jesteś: tag > Panierowanie ryby
Tag Panierowanie ryby (1)
panierowane paluszki rybne
2.9819/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »
Podobne porady
Kotlety rybne
4.0000/5
Jak zrobić sznycle rybne?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Sznycle rybne inaczej mielone kotlety rybne mogą być przygotowane z wielu gatunków ryb (w tym przepisie filet z tilapii). Przed zmieleniem filetu sprawdź czy nie ma w nim kości. Sznycle...   czytaj więcej »
Ryba w cieście
1.8000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
ryba na słodko-kwaśno
5.0000/5
Jak zrobić rybę na słodko-kwaśno?
redaktor: Gomez, specjalista Tipy.pl
Nie trzeba chyba nikogo przekonywać, że ryby są zdrowe i smaczne. Najlepiej oczywiście piec je w piekarniku, ale można również poddusić rybę na patelni razem z warzywami i sosem. Taka...   czytaj więcej »
kotlety z tuńczyka
3.6667/5
Jak zrobić kotlety z tuńczyka?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Jeden z ciekawszych pomysłów na tuńczyka. Ta wspaniała ryba jest jednak u nas trochę zaniedbywana. A można z niej wyczarować naprawdę niesamowite dania. Wystarczy odrobina wyobraźni w...   czytaj więcej »
filet z tuńczyka z kuskusem
5.0000/5
Jak zrobić filet z tuńczyka z ziołowym kuskusem?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Na naszych stołach najczęściej królują filety rybne z pangi, dorsza, morszczuka czy mintaja. Mało osób natomiast przysmaża i serwuje filety z tuńczyka. Może dlatego, że tak bardzo...   czytaj więcej »
Patelnia
3.5000/5
Jak wybrać patelnię? cz. 2
redaktor: slowianka, specjalista Tipy.pl
Dokonując wyboru drobnych narzędzi kuchennych często stajemy przed dylematem, jakie będą dla nas najlepsze. Według technologów żywienia przyrządzanie posiłków w uszkodzonych garnkach i...   czytaj więcej »
Szparagi z łososiem
5.0000/5
Jak przyrządzić szparagi z łososiem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na danie jednogarnkowe z łososia, szparagów, ziemniaków, pomidorów i bazylii. Danie to jest bardzo proste do zrobienia i nie wymaga praktycznie żadnych...   czytaj więcej »
Zioła do ryby
4.9091/5
Jak przyprawić rybę?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Zioła pomagają wydobyć szeroką gamę smaków ze wszelkiego rodzaju ryb i można ich używać w różny sposób. Ziołami możemy natrzeć ryby do grillowania, dodać ich do sosu śmietanowego lub po...   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.1000/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub