Tutaj jesteś: tag > Panierowanie ryby
Tag Panierowanie ryby (1)
panierowane paluszki rybne
2.9767/5
Jak panierować rybę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Ryby mogą być przygotowywane na bardzo wiele sposobów, jednak świeża ryba zawsze najlepiej smakuje usmażona w panierce. Poniżej znajdziesz kilka sposobów na panierowanie ryby.   czytaj więcej »
Podobne porady
Łosoś z piekarnika
3.5000/5
Jak zrobić łososia z piekarnika?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Ten przepis jest bardzo prosty a łosoś - niebo w gębie. Do jego przygotowania potrzebujesz zaledwie folii, cytryny i masła! Przygotowanie łososia nie jest skomplikowane i nie zajmie ci...   czytaj więcej »
Łosoś z piekarnika
3.0000/5
Jak zrobić łososia w piekarniku?
redaktor: Olimpia, specjalista Tipy.pl
Łosoś jest wspaniałym źródłem białka i kwasu Omega 3. Praktycznie każdy go lubi, jest zdrowy i bardzo prosty do przygotowania. Z poniższej ilości składników uzyskasz 2 porcje.   czytaj więcej »
Łosoś po azjatycku
5.0000/5
Jak zrobić łososia po azjatycku na grillu?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Sezon grillowy już dawno otwarty zatem pora wypróbować nowych smaków kuchni azjatyckiej. Poniżej przedstawiam przepis na marynowanego łososia z grilla.   czytaj więcej »
Łosoś z grilla
5.0000/5
Jak zrobić łososia na grillu?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Grillowany łosoś stanowi doskonałą propozycję dla osób, które podczas przyjęć na świeżym powietrzu nie mogą pozwolić sobie na tłuste potrawy. Jest niesamowicie aromatyczny i delikatny....   czytaj więcej »
Marynata do łososia z grilla
3.0000/5
Jak zrobić marynatę do do łososia z grilla?
redaktor: Ravi, specjalista Tipy.pl
Ten przepis jest bardzo prosty aczkolwiek idealny. Marynata nadaje łososiowi słodkiego smaku za którym twoja rodzina będzie przepadać. Jeśli na zewnątrz jest zbyt zimno na rozpalenie grilla...   czytaj więcej »
makaron z kotlecikami z tuńczyka
5.0000/5
Jak zrobić makaron z kotlecikami z tuńczyka na ostro?
redaktor: sid, specjalista Tipy.pl
Jeśli jesteś zwolennikiem zarówno ryb jak i ostrzejszego jedzenia proponuję połączenie tych dwóch. Tuńczyk na ostro. Brzmi ciekawie. I tak też smakuje. Wystarczy zrobić odpowiedni sos, w...   czytaj więcej »
Halibut z grilla
4.0000/5
Jak zrobić grillowanego halibuta?
redaktor: Leena, specjalista Tipy.pl
Nawet jeśli nie przepadasz na na co dzień za rybami to pokochasz ten przepis. Ryba wychodzi naprawdę smaczna. Wypróbuj go również do innych rodzajów ryb.   czytaj więcej »
przyrządzanie ryby
2.9365/5
Jak smażyć ryby?
redaktor: Adam, specjalista Tipy.pl
Ryby to źródło niezbędnych dla naszego zdrowia kwasów tłuszczowych Omega-3. Możemy przyrządzać je na wiele sposobów, jednak najczęściej decydujemy się rybę po prostu usmażyć. Nie jest to...   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.1538/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub