Tutaj jesteś: tag > Sadzenie cebuli dymki
Tag Sadzenie cebuli dymki (1)
Sadzonki cebuli
3.8000/5
Jak sadzić cebulę?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Cebula była ceniona już przez Babilończyków oraz Egipcjan, ze względu na wiele składników odżywczych. Polecana jest przy wysokim cholesterolu oraz podczas przeziębień, ponieważ zawiera...   czytaj więcej »
Podobne porady
3.4545/5
Jak zwalczyć opryszczkę?
redaktor: arnika33, specjalista Tipy.pl
Poniżej poznasz bardzo prosty i tani sposób na zahamowanie rozwoju wirusa opryszczki. Jedyne czego ci potrzeba to cebula lub czosnek - na pewno masz je w swojej kuchni.   czytaj więcej »
Francuska zupa cebulowa
5.0000/5
Jak zrobić zupę cebulową?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis polega na wcześniejszym upieczeniu cebuli w piekarniku, dzięki czemu zupa ma wspaniały i wyrazisty smak. Jej wykonanie jest odrobinę pracochłonne i wymaga czasu, jednak...   czytaj więcej »
Ziemniaki wigilijne
/5
Jak zrobić ziemniaki wigilijne?
redaktor: Sonea, specjalista Tipy.pl
Dawniej ziemniaki rzadko należały do wigilijnego menu, ponieważ ich uprawa rozpowszechniła się w Europie dopiero w XVIII w. Dopiero później w niektórych domach zagościły na świątecznych...   czytaj więcej »
Sos włoski
5.0000/5
Jak zrobić sos włoski?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Sos włoski jest sosem typu vinaigrette do sałatek i zawiera wodę, ocet lub sok z cytryny, olej roślinny, drobno pokrojoną paprykę, cukier lub syrop kukurydziany oraz różne zioła i przyprawy...   czytaj więcej »
cebula
2.1333/5
Jak zrobić maseczkę na włosy z cebuli?
redaktor: Uroda, specjalista Tipy.pl
Nikt by nie uwierzył, ale cebula mimo swojego przykrego zapachu jest również bardzo bogata w witaminy i minerały. Maseczka z cebuli może zredukować wypadanie włosów a nawet całkiem...   czytaj więcej »
marynowana czerwona cebula
5.0000/5
Jak zrobić marynowaną czerwoną cebulę?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Marynowana czerwona cebula to nie tylko wyrazisty smak dodający charakteru niejednej potrawie. To też piękny, intensywny kolor, który sprawia, że danie od razu chce się jeść. Cebula...   czytaj więcej »
Cebulaki
/5
Jak zrobić cebulaki?
redaktor: MalutkaToJa, specjalista Tipy.pl
Cebulaki to pyszna przekąska. Jest smaczna zarówno na ciepło jak i na zimno. Możesz zabrać ja na lunch i cieszyć się oryginalnym śniadaniem. Z pewnością przypadną do gustu nie tylko tobie,...   czytaj więcej »
Przyprawy
5.0000/5
Jak stosować przyprawy do potraw?
redaktor: czeszka, specjalista Tipy.pl
Przyprawy są to substancje które dodajemy do potraw w celu poprawy ich smaku. Każdy z nas zna przynajmniej kilka przypraw, a najczęściej stosowanymi są pieprz i sól. Czy wiemy jednak w jaki...   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.1000/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub