Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby na patelni
Tag Smażenie ryby na patelni (1)
Ryba w cieście
1.8000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
Podobne porady
Gołąbki
1.0000/5
Jak zwijać gołąbki?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Najlepsze gołąbki to takie, które zawijamy w liście kapusty. Nie ulega wątpliwości, że najlepsze techniki ich zawijania zostały opracowane przez doświadczone panie domu. Niestety czasami...   czytaj więcej »
Sałatka z tuńczykiem
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę z tuńczykiem?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Dobra, pożywna i bardzo lekka sałatka z tuńczyka i sałaty to bardzo dobry wybór jeśli kontrolujesz swoją wagę, ale lubisz jeść pyszne rzeczy i nie chcesz czuć się cały czas głodna.   czytaj więcej »
Sałatka z kurczakiem i winogronami
4.2500/5
Jak zrobić sałatkę z kurczakiem i winogronami?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Przed podróżą do Stanów, nigdy nie próbowałam selera naciowego. W kuchni europejskiej dodawany jest on zawsze, do zup i gulaszów a nawet do sałatek, ale nie...   czytaj więcej »

Pieczona gruszkę z czekoladą i imbirem
5.0000/5
Jak zrobić pieczoną brzoskwinię z czekoladą i imbirem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Pieczone brzoskwinie są jednym z moich ulubionych deserów. Są bardzo miękkie i słodkie a przy tym bardziej zdrowe od tłustych ciast. Poniżej znajdziesz przepis.   czytaj więcej »
Pasta z cukinii
4.4000/5
Jak zrobić pastę z cukinii?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Ten przepis na pastę z cukinii jest bardzo prosty i zawiera wyłącznie warzywa (cukinię, pomidory i cebulę). Pasta wychodzi wyśmienita. Zwykle jadam ją z chlebem na śniadanie lub jako...   czytaj więcej »
Lasagne z mięsem mielonym
5.0000/5
Jak zrobić lasagne z mięsem mielonym?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Lasagne jest pysznym, tradycyjnym, włoskim daniem. Dzięki niezwykłej kompozycji przypraw i składników pozwala przenieść się choć na chwilę do słonecznej Italii. Dzieci nie mogą się jej...   czytaj więcej »
Kokosowa granola
4.3333/5
Jak zrobić kokosową granolę?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Jeśli jesteś jedną z osób, które lubią się zdrowo odżywiać a mimo tego uwielbiają zjeść od czasu do czasu coś pysznego, to z pewnością przypadnie ci do gustu ten przepis. Granolę możesz...   czytaj więcej »
Chłodnik litewski
3.7500/5
Jak zrobić chłodnik litewski?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jeśli cierpisz z powodu gorąca nie ma nic lepszego niż zimna zupa. Chłodnik litewski jest pyszną, orzeźwiającą zupą warzywną na bazie maślanki lub kefiru, którą przygotujesz bez...   czytaj więcej »

Pierś kurczaka w boczku
5.0000/5
Jak grillować pierś kurczaka w boczku?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Grillowany kurczak owinięty w boczku to szybkie i aromatyczne danie, wspaniałe na kolację ze znajomymi. Połączenie przypraw i boczku sprawia, że ta potrawa jest wyśmienita. Jeśli chcesz...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub