Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby na patelni
Tag Smażenie ryby na patelni (1)
Ryba w cieście
1.8000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zupa pomidorowa
5.0000/5
Jak zrobić zupę pomidorową?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis jest z wykorzystaniem pomidorów w puszce. Oczywiście nie ma to jak świeże, dojrzałe pomidory, jednak w sezonie zimowym takich nie ma. Te co są, nie mają smaku ani zapachu,...   czytaj więcej »
Sałatka z owoców morza
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę z owoców morza?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Jeśli lubisz owoce morza to ta sałatka jest dla ciebie. Z dodatkiem majonezu będzie smakowała wyśmienicie ze świeżym chlebem lub grzankami.   czytaj więcej »
Nadziewane truskawki
4.8333/5
Jak zrobić nadziewane truskawki?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Miłośnicy truskawek drżyjcie! Oto coś, co już na zawsze utwierdzi Was w przekonaniu, że truskawki to najlepsze owoce na świecie. Czy myśleliście kiedyś o tym, żeby truskawki czymś nadziać?...   czytaj więcej »
Lasagne ze szpinakiem i serem
3.5000/5
Jak zrobić lasagne ze szpinakiem, kurczakiem i serem?
redaktor: Imre, specjalista Tipy.pl
Nie przestrasz się ilością składników: przepis nie jest tak naprawdę skomplikowany. Oczywiście trzeba poświęcić odrobinę czasu na przygotowanie nadzienia oraz białego sosu, ale na koniec...   czytaj więcej »
Krewetki w sosie pomidorowym
5.0000/5
Jak zrobić krewetki w sosie pomidorowym?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Poniżej znajdziesz wypróbowany przepis na krewetki w sosie pomidorowym.   czytaj więcej »
Gyros z kurczaka
3.4000/5
Jak zrobić gyros z kurczaka?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Gyros jest potrawą grecką i może być przygotowany nie tylko z kurczaka, ale również z wołowiny czy baraniny. Tradycyjnie mięso jest pieczone na rożnie, ale oczywiście może być też usmażone...   czytaj więcej »
Eklerki z kremem
4.6667/5
Jak zrobić eklerki?
redaktor: Kochi, specjalista Tipy.pl
Eklerki są jednymi z ulubionych ciast zarówno dzieci jak i dorosłych. Do tego przepisu możesz użyć innego kremu niż proponowany tu krem waniliowy. Może on być śmietankowy czy budyniowy....   czytaj więcej »
Ciasto na pierogi
3.2000/5
Jak zrobić ciasto na pierogi z mlekiem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Ciasto na pierogi z mleka, jajka i oleju jest dobre do pierogów smażonych oraz do wielkich pierogów typu czebureki. Kolejna rzecz, która różni ten przepis od...   czytaj więcej »

jajko na twardo
5.0000/5
Jak ugotować jajko na twardo?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Jajka ugotowane na twardo mogą być składnikiem wielu sałatek oraz przystawek. Można ich użyć jako składnik kanapki lub podać jedynie z solą i majonezem. Skorzystaj z tego przepisu, aby...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub