Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby na patelni
Tag Smażenie ryby na patelni (1)
Ryba w cieście
1.8000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zapiekanka z mięsa mielonego i bakłażana
5.0000/5
Jak zrobić zapiekankę z mięsa mielonego i bakłażana?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na zapiekankę z mięsa mielonego i bakłażana z serem żółtym. Jest to bardzo smaczna i aromatyczna potrawa. Farsz z sosem jest bardzo soczysty zaś bakłażan nadaje...   czytaj więcej »
sorbet ananasowy
3.0000/5
Jak zrobić sorbet ananasowy?
redaktor: Prohibicja, specjalista Tipy.pl
Puszka ananasów może być twoją przepustką do pysznego, soczystego, niesamowicie orzeźwiającego sorbetu. Zjedz go solo lub połącz z innym sorbetem (np. truskawkowym), tworząc niepowtarzalny...   czytaj więcej »
Szaszłyki z grilla
3.3333/5
Jak zrobić pyszne szaszłyki z grilla?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Jeśli planujesz zrobić grilla, szaszłyki idealnie się do tego nadają. Dodatkowo są bardzo proste w przygotowaniu i składają się z: mięsa jagnięcego, papryki, pomidorów, pieczarek i...   czytaj więcej »
Pudding czekoladowy
4.6000/5
Jak zrobić pudding czekoladowy?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Czekolada – recepta na całe zło i wszystkie troski. Ten najlepszy środek na depresje ma swoich fanów na całym świecie, mali i duzi zajadają się nią zapominając o kaloriach. Pudding...   czytaj więcej »
Pieczone frytki
3.6667/5
Jak zrobić pieczone frytki?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Pieczone frytki są bardziej podobne w smaku do chipsów niż do tradycyjnych frytek smażonych na oleju. Możesz dodać do nich ulubione przyprawy. Są świetną przekąską w trakcie zimowych,...   czytaj więcej »
Makaron domowej roboty
5.0000/5
Jak zrobić makaron?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Możecie wierzyć lub nie, ale nie ma nic lepszego niż makaron domowej roboty. Sposób zaproponowany przeze mnie jest wbrew pozorom bardzo prosty i nie wymaga wiele wysiłku. Będziecie...   czytaj więcej »
lody cynamonowe
5.0000/5
Jak zrobić lody cynamonowe?
redaktor: Prohibicja, specjalista Tipy.pl
Cynamon to niedoceniona przyprawa. Większości z nas kojarzy się wyłącznie z marmoladą jabłkową lub szarlotką. Niewielu jednak wie, że doskonałym deserem na lato mogą być również lody...   czytaj więcej »
Kurczak z grzybami shitake
4.2500/5
Jak zrobić kurczaka z grzybami shitake?
redaktor: GosiaF, specjalista Tipy.pl
Kuchnia azjatycka (japońska, chińska, wietnamska) uchodzi za jedną z najbardziej oryginalnych kuchni świata. Zaskakuje nas różnorodnością składników i kusi bogactwem smaków. Jest obfita w...   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
3.6667/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub