Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby na patelni
Tag Smażenie ryby na patelni (1)
Ryba w cieście
1.8000/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
Truskawki ze śmietaną
5.0000/5
Jak zrobić truskawki ze śmietaną?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Nawet jeśli możesz kupić truskawki przez cały rok, są jednak one najsmaczniejsze w lecie. Więc tak, nadszedł na nie czas! Jeśli szukasz wspaniałego przepisu na truskawki – oto on:...   czytaj więcej »

Sos pomidorowy z bazylią
4.5000/5
Jak zrobić sos pomidorowy z bazylią?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Ten lekki sos na bazie pomidorów doda do każdego dania śródziemnomorskiej nuty. Doskonale pasuje do smażonych i grillowanych warzyw, takich jak cukinia i bakłażan, owoców morza, na przykład...   czytaj więcej »
domowy sorbet cytrynowo-miętowy
5.0000/5
Jak zrobić sorbet cytrynowo-miętowy?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Sorbet to świetny pomysł na walkę z upałami w lecie. Dodatkowym atutem sorbetów jest to, że można je zrobić samodzielnie w domu, we własnej kuchni. Sorbet cytrynowo – miętowy to świetne...   czytaj więcej »
Prosty tort
4.8000/5
Jak zrobić prosty tort?
redaktor: GosiaF, specjalista Tipy.pl
Zarówno dzieci jak i dorośli przepadają za słodkościami, ale to tort stanowi ukoronowanie ważnej uroczystości w życiu. Po raz pierwszy pojawił się na dworze królowej Bony, a wywodzi się...   czytaj więcej »
Pilaw z mięsa
5.0000/5
Jak zrobić pilaw z mięsem?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Pilaw w swej pierwotnej postaci składa się z ryżu i baraniny. Ta słynna wschodnia potrawa, która pochodzi z kuchni tatarskiej doczekała się obecnie wielu wariacji na swój temat. Jest bardzo...   czytaj więcej »
kurczak w kokosie
4.5000/5
Jak zrobić kurczaka w kokosie?
redaktor: mugga, specjalista Tipy.pl
Kurczak w kokosie to może być nowe przeżycie kulinarne dla Ciebie, rodziny, znajomych i wszystkich tych, których tym kurczakiem uraczysz. Biegnij zatem szybko po kokos, filety i zrób je na...   czytaj więcej »
Grzyby zapiekane z serem
5.0000/5
Jak zrobić grzyby zapiekane z serem?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Grzyby zapiekane z serem są niezwykle delikatnym, aromatycznym i przepysznym daniem. Do przepisu można użyć pieczarek, podgrzybków, kurek czy innych grzybów. Z podanych poniżej składników...   czytaj więcej »
grillowane truskawki
5.0000/5
Jak grillować truskawki?
redaktor: mugga, specjalista Tipy.pl
Tego jeszcze nie było – grillowane truskawki. Czy słyszeliście o tym? Jeśli nie to maszerujcie szybko do ogródka lub na targ i przynieście do domu świeże truskawki na zdrowe i owocowe...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub