Tutaj jesteś: tag > Smażenie ryby na patelni
Tag Smażenie ryby na patelni (1)
Ryba w cieście
1.8333/5
Jak zrobić rybę w cieście?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Do podanego poniżej przepisu, wykorzystaliśmy dorsza, ale w zasadzie większość świeżych ryb nada się doskonale. Upewnij się tylko, że dokładnie wyczyściłeś rybę z łusek i pokroiłeś ją w...   czytaj więcej »
Podobne porady
Ziemniaki zapiekane z serem i pomidorami
4.2857/5
Jak zrobić ziemniaki zapiekane z serem i pomidorami?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na coś pysznego, jednak nie masz pomysłu co zjeść? Proponuję ziemniaczki zapiekane z serem i pomidorami. Są bardzo szybkie i proste w przygotowaniu i wręcz trudno im się oprzeć....   czytaj więcej »
zapiekanki grillowane z cukinii
5.0000/5
Jak zrobić zapiekanki grillowane z cukinii?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
W sezonie grillowym oprócz kiełbasek możemy na grillu położyć również różne warzywa. Nie zapominajmy o tym podczas organizowanych ze znajomymi grilli. Zachęcam do wypróbowania grillowanej...   czytaj więcej »
Sałatka z surimi i ogórkiem
4.0000/5
Jak zrobić sałatkę z surimi i ogórkiem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Jeżeli nadszedł już sezon na grillowanie, warto pomyśleć o urozmaiceniu jadłospisu. Nudne połączenie mięsa i pieczywa można zastąpić warzywami i paluszkami krabowymi. Kapusta pekińska...   czytaj więcej »
Purre ziemniaczane
4.4000/5
Jak zrobić puree?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Puree ziemniaczane nazywane również tłuczonymi ziemniakami jest doskonałym dodatkiem do dań mięsnych, ryb czy drobiu. Jest to zdecydowanie lepszy wybór od smażonych ziemniaczków,...   czytaj więcej »
Pieczona gruszkę z czekoladą i imbirem
5.0000/5
Jak zrobić pieczoną brzoskwinię z czekoladą i imbirem?
redaktor: Arora, specjalista Tipy.pl
Pieczone brzoskwinie są jednym z moich ulubionych deserów. Są bardzo miękkie i słodkie a przy tym bardziej zdrowe od tłustych ciast. Poniżej znajdziesz przepis.   czytaj więcej »
Kalafior panierowany
5.0000/5
Jak zrobić panierowanego kalafiora?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Zgodnie z Wikipedią kalafior ma niską zawartość tłuszczu, jest bogaty w błonnik, kwas foliowy oraz w witaminę C i dzięki temu jest bardzo ważnym warzywem w codziennej, zdrowej diecie....   czytaj więcej »

Okroszka - zupa rosyjska
5.0000/5
Jak zrobić okroszkę?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Okroszka jest tradycyjną zupą rosyjską podawaną na zimno. Jest idealna na upalne, letnie dni. Chłodnik ten przygotowywany jest na bazie kwasu chlebowego, jest dietetyczny i bardzo...   czytaj więcej »
Kokosowa granola
4.3333/5
Jak zrobić kokosową granolę?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Jeśli jesteś jedną z osób, które lubią się zdrowo odżywiać a mimo tego uwielbiają zjeść od czasu do czasu coś pysznego, to z pewnością przypadnie ci do gustu ten przepis. Granolę możesz...   czytaj więcej »
Pierś kurczaka w boczku
5.0000/5
Jak grillować pierś kurczaka w boczku?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Grillowany kurczak owinięty w boczku to szybkie i aromatyczne danie, wspaniałe na kolację ze znajomymi. Połączenie przypraw i boczku sprawia, że ta potrawa jest wyśmienita. Jeśli chcesz...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub