Tutaj jesteś: tag > Pieczenie schabu w piekarniku
Tag Pieczenie schabu w piekarniku (2)
Schab pieczony z czosnkiem i majonezem
3.7500/5
Jak zrobić schab pieczony z czosnkiem i majonezem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Oto kolejny sposób na przyrządzenie schabu. Niespieszne pieczenie sprawia, że mięso jest delikatne i soczyste, idealne na obiad. Żeby zaoszczędzić nieco czasu, można zamarynować...   czytaj więcej »

/5
Jak zrobić schab ze śliwką?
redaktor: Szeptucha, ekspert Tipy.pl
Soczysty i pachnący schab ze śliwką to wprost idealna wędlina na świąteczny, imieninowy czy pierwszokomunijny stół. Twoi goście będą urzeczeni niepowtarzalnym aromatem i smakiem tego...   czytaj więcej »
Podobne porady
Szaszłyki satay z kurczaka
5.0000/5
Jak zrobić szaszłyki satay z kurczaka?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Satay (sate) to danie bardzo popularne w Azji Południowo-Wschodniej, składające się z kawałków mięsa (dowolnego rodzaju), nadzianych na bambusowe patyczki a następnie grillowane nad...   czytaj więcej »
sos do spaghetti
1.7320/5
Jak zrobić sos do spaghetti?
redaktor: Wiolka, specjalista Tipy.pl
Chociaż można kupić wiele rodzajów gotowych (i bardzo dobrych) sosów do spaghetti, to jednak nie ma to, jak sos domowej roboty. Za pomocą kilku prostych składników sprawisz, że wszyscy...   czytaj więcej »
Musaka
4.4000/5
Jak zrobić musakę?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
W kuchni greckiej musaka jest warstwową zapiekanką zrobioną z warzyw (bakłażan jest głównym składnikiem) oraz z mięsa mielonego. Przygotowanie tej potrawy zajmuje trochę czasu oraz wymaga...   czytaj więcej »
Małże w białym winie z warzywami
/5
Jak zrobić małże w białym winie z warzywami?
redaktor: Imre, specjalista Tipy.pl
Warzywa ugotowane z winem i sokiem z małży smakują wybornie, tak samo jak same małże! Z poniższej ilości składników otrzymasz danie dla 2-3 osób. Smacznego!   czytaj więcej »
Makaron do rosołu
3.0000/5
Jak zrobić makaron do rosołu?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na makaron z pysznym, domowej roboty makaronem? Jeśli tak to zapoznaj się z poniższym przepisem krok po kroku wraz ze zdjęciami. To proste!   czytaj więcej »
Majonez z pieczonego czosnku
5.0000/5
Jak zrobić majonez z pieczonego czosnku?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Majonez z pieczonego czosnku smakuje wyśmienicie! Będzie on smakować nawet osobom, które nie przepadają za czosnkiem. Majonez z pieczonego czosnku jest bowiem bardzo delikatny w smaku i...   czytaj więcej »
Galaretka wielkanocna
3.9524/5
Jak zrobić galaretę wielkanocną w kształcie jajek?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Te jajeczka będą prawdziwą ozdobą stołu wielkanocnego. Nadzienie do jajek możesz zrobić według własnego uznania - kurczaka zamienić szynką lub całkowicie zrezygnować z mięsa. Z podanej...   czytaj więcej »
Bezy z białek
3.8000/5
Jak zrobić bezy z białek?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Bezy są jednym z tych deserów, które możesz połączyć praktycznie ze wszystkim. Dwa białka i odrobina cukru - jest wszystkim czego potrzebujesz, aby wyśmienicie zakończyć...   czytaj więcej »


Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub