Tutaj jesteś: tag > Pieczenie schabu w piekarniku
Tag Pieczenie schabu w piekarniku (2)
Schab pieczony z czosnkiem i majonezem
3.7500/5
Jak zrobić schab pieczony z czosnkiem i majonezem?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Oto kolejny sposób na przyrządzenie schabu. Niespieszne pieczenie sprawia, że mięso jest delikatne i soczyste, idealne na obiad. Żeby zaoszczędzić nieco czasu, można zamarynować...   czytaj więcej »

/5
Jak zrobić schab ze śliwką?
redaktor: Szeptucha, ekspert Tipy.pl
Soczysty i pachnący schab ze śliwką to wprost idealna wędlina na świąteczny, imieninowy czy pierwszokomunijny stół. Twoi goście będą urzeczeni niepowtarzalnym aromatem i smakiem tego...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zupa pomidorowa z ryżem
3.0000/5
Jak zrobić zupę pomidorową z ryżem?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Delikatna zupa pomidorowa z ryżem i dodatkiem świeżo posiekanej bazylii, to rosyjski wariant tej zupy. Jej podstawią jest bulion wołowy. Jeśli chcesz wzmocnić jej pomidorowy smak i sprawić,...   czytaj więcej »
zawijana lazania
4.5000/5
Jak zrobić zawijaną lazanię?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Oto przepis na lasagnę inną niż wszystkie. Poznaj makaron lasagne w zawijanej wersji. Niby to samo, ale jakże inaczej! Te zawijane lasagne aż się same proszą by je zjeść. Nie dość, że...   czytaj więcej »
Pilaw z kurczaka
3.0000/5
Jak zrobić pilaw z kurczaka?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Klasyczny pilaw przyrządzany jest z baraniny jednak w tym przypadku przygotujemy go z kurczaka. Kurczak wymaga mniej czasu gotowania i jest dużo zdrowszy. Dobrym pomysłem jest zrobienie...   czytaj więcej »
pierogi z awokado i krewetkami
5.0000/5
Jak zrobić pierogi z awokado i krewetkami?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Pierogi mają bardzo szerokie grono swoich zwolenników. Na całym świecie tryumfy święcą pierogi ruskie, z mięsem czy z kapustą i grzybami. Jednak niektórym wciąż mało i powstają coraz to...   czytaj więcej »
Musaka
4.4000/5
Jak zrobić musakę?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
W kuchni greckiej musaka jest warstwową zapiekanką zrobioną z warzyw (bakłażan jest głównym składnikiem) oraz z mięsa mielonego. Przygotowanie tej potrawy zajmuje trochę czasu oraz wymaga...   czytaj więcej »
kalafior zapiekany z boczkiem
4.0000/5
Jak zrobić kalafiora zapiekanego z boczkiem?
redaktor: Hose, specjalista Tipy.pl
Kalafior zapiekany z boczkiem? Czemu nie. Idealny pomysł na przystawkę lub przekąskę zarówno przed obiadem lub po południu, gdy siedzisz przy jednym stole z rodziną i przyjaciółmi. Bardzo...   czytaj więcej »
Francuska zupa cebulowa
3.8750/5
Jak zrobić francuską zupę cebulową?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Absolutnie kocham tą delikatną, cebulowo-serową zupę ze szczyptą ziół i z białym winem. Jest doskonałym wyborem na domowe przyjęcie lub na kolacje tylko we dwoje. Większość...   czytaj więcej »

Drylowane pomidory
5.0000/5
Jak sparzyć i wydrylować pomidory?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Parzenie (blanszowanie) i drylowanie pomidorów może wydawać się zbytecznym zabiegiem, zważając na to, że z łatwością dostaniesz już takie pomidory w puszkach czy kartonikach w...   czytaj więcej »


Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub