Tutaj jesteś: tag > Bakłażan smażony na patelni
Tag Bakłażan smażony na patelni (1)
Bakłażan z sosem pomidorowym
5.0000/5
Jak zrobić bakłażana z sosem pomidorowym?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Smażone bakłażany w panierce są wyśmienite jako bezmięsne danie główne, przystawka, a także podawane jako przekąska. Sos pomidorowy z bazylią i czosnkiem jest dobrym dodatkiem...   czytaj więcej »

Podobne porady
Sos tzatziki
2.0261/5
Jak zrobić tzatziki?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Tzatziki to grecki zimny sos na bazie jogurtu i ogórka. Może być podawany osobno jako dip, lub z potrawami mięsnymi jako sos. Jest doskonałym dodatkiem do gyrosu.   czytaj więcej »
Strogonow z pieczarkami
4.0000/5
Jak zrobić strogonowa z pieczarkami?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Śmietana i pieczarki nadają strogonowowi bardzo bogatego smaku. Strogonow będzie świetnie smakować z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym. Stanowi wspaniałą propozycję na przyjęcia w gronie...   czytaj więcej »
kulki serowe
4.2222/5
Jak zrobić serowy apetizer?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Ser, ząbek czosnku, odrobina majonezu, wiórki kokosowe i około 20 minut czasu - to wszystko czego potrzebujesz, aby przygotować serowe kulki. Ser smakuje wyśmienicie z winem. Dlatego...   czytaj więcej »
Sałatka żółw
3.0000/5
Jak zrobić sałatkę "żółw"?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Sałatka w kształcie żółwia jest doskonałym pomysłem na przyjecie dla dzieci. Nie ulega wątpliwości, ze nawet największy niejadek skusi się, żeby ją spróbować. Potrawa jest zdrowa i pożywna,...   czytaj więcej »
Pizza z boczkiem, sałatą i pomidorami
5.0000/5
Jak zrobić pizzę z boczkiem, sałatą i pomidorami (BLT)?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Pizza BLT jest bardzo prosta do przygotowania i nie wymaga wielu składników a pozostawia pełne i usatysfakcjonowane brzuszki. Poniżej znajdziesz sposób jej zrobienia:   czytaj więcej »
Kurczak w sosie grzybowo-śmietanowym
4.5000/5
Jak zrobić kurczaka w sosie grzybowo-śmietanowym?
redaktor: Nadii, specjalista Tipy.pl
Kurczak z pieczarkami stanowi idealną kombinację dla każdego dania, tak samo jak i pieczarki ze śmietaną i śmietana z koperkiem. Wystarczy, że zmieszasz wszystko razem, a otrzymasz pyszne...   czytaj więcej »
Jajko faszerowane - Pisklę
5.0000/5
Jak zrobić jajka faszerowane awokado? Przepis dla dziecka
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Jeśli masz problem z dzieckiem niejadkiem to z pewnością zainteresuje cię przepis na jajko faszerowanie w kształcie pisklaka. Twoje dziecko z pewnością będzie zachwycone!   czytaj więcej »
Czebureki
3.7500/5
Jak zrobić czebureki z mięsem mielonym?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Czebureki to tradycyjna gruzińska potrawa. Przygotowanie zajmuje trochę czasu, ale rezultat jest warty zachodu. Choć to zajmujące zajęcie, przy dobrej organizacji może być zabawą dla...   czytaj więcej »

Ciasto z jabłkami
4.0000/5
Jak zrobić ciasto z jabłkami?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Ciasto z jabłkami jest bardzo proste do przyrządzenia, jest przepyszne i pasuje do każdego typu okazji. Poniżej przedstawiam włoski przepis na ciasto z jabłkami dla 6-8 osób. Czas...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub