Tutaj jesteś: tag > Bakłażan smażony na patelni
Tag Bakłażan smażony na patelni (1)
Bakłażan z sosem pomidorowym
5.0000/5
Jak zrobić bakłażana z sosem pomidorowym?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Smażone bakłażany w panierce są wyśmienite jako bezmięsne danie główne, przystawka, a także podawane jako przekąska. Sos pomidorowy z bazylią i czosnkiem jest dobrym dodatkiem...   czytaj więcej »

Podobne porady
sos do spaghetti
1.6979/5
Jak zrobić sos do spaghetti?
redaktor: Wiolka, specjalista Tipy.pl
Chociaż można kupić wiele rodzajów gotowych (i bardzo dobrych) sosów do spaghetti, to jednak nie ma to, jak sos domowej roboty. Za pomocą kilku prostych składników sprawisz, że wszyscy...   czytaj więcej »
Sałatka z krewetkami i fetą
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę z krewetkami i fetą na grillu?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Poniżej znajdziesz sprawdzony przepis na sałatkę z krewetkami i fetą, którą możesz zrobić na grillu. Sałatka będzie wspaniale smakowała z grillowanym chlebem posmarowanym masłem czosnkowym.   czytaj więcej »
Makaron z sosem czosnkowym i szpinakiem
5.0000/5
Jak zrobić makaron z sosem czosnkowym i szpinakiem?
redaktor: Sonea, specjalista Tipy.pl
Miękkie tofu jest świetnym zamiennikiem jajka w pieczonych potrawach. Sprawdza się również idealnie do zagęszczania sosów tak jak w przypadku poniższego przepisu. Aby zrobić pyszny kremowy...   czytaj więcej »
Majonez z pieczonego czosnku
5.0000/5
Jak zrobić majonez z pieczonego czosnku?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Majonez z pieczonego czosnku smakuje wyśmienicie! Będzie on smakować nawet osobom, które nie przepadają za czosnkiem. Majonez z pieczonego czosnku jest bowiem bardzo delikatny w smaku i...   czytaj więcej »
lody bananowe
3.6667/5
Jak zrobić lody bananowe z samego banana?
redaktor: Joasia, specjalista Tipy.pl
Lody bananowe zrobione tylko z bananów? Czy to możliwe? Owszem. Jeśli odpowiednio je rozdrobnisz i schłodzisz sama się zaskoczysz. W tej formie smakują wyśmienicie.   czytaj więcej »
Galaretka wielkanocna
3.9524/5
Jak zrobić galaretę wielkanocną w kształcie jajek?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Te jajeczka będą prawdziwą ozdobą stołu wielkanocnego. Nadzienie do jajek możesz zrobić według własnego uznania - kurczaka zamienić szynką lub całkowicie zrezygnować z mięsa. Z podanej...   czytaj więcej »
Dżem morelowy
3.8000/5
Jak zrobić dżem morelowy?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Domowe przetwory są doskonałym dodatkiem do pieczywa, ciast i deserów. Otworzone zimą przywołują nam wspomnienia minionego lata. Dżem morelowy jest bardzo prosty do zrobienia i nie wymaga...   czytaj więcej »
Barszcz ukraiński
2.2500/5
Jak zrobić barszcz ukraiński?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jednym z wyzwań podczas gotowania barszczu ukraińskiego jest ugotowanie warzyw (a jest ich sporo) do miękkości w tym samym czasie. Różne warzywa wymagają różnego czasu...   czytaj więcej »

Drylowane pomidory
5.0000/5
Jak sparzyć i wydrylować pomidory?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Parzenie (blanszowanie) i drylowanie pomidorów może wydawać się zbytecznym zabiegiem, zważając na to, że z łatwością dostaniesz już takie pomidory w puszkach czy kartonikach w...   czytaj więcej »


Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub