Tutaj jesteś: tag > Bakłażan smażony na patelni
Tag Bakłażan smażony na patelni (1)
Bakłażan z sosem pomidorowym
5.0000/5
Jak zrobić bakłażana z sosem pomidorowym?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Smażone bakłażany w panierce są wyśmienite jako bezmięsne danie główne, przystawka, a także podawane jako przekąska. Sos pomidorowy z bazylią i czosnkiem jest dobrym dodatkiem...   czytaj więcej »

Podobne porady
zawijana lazania
4.5000/5
Jak zrobić zawijaną lazanię?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Oto przepis na lasagnę inną niż wszystkie. Poznaj makaron lasagne w zawijanej wersji. Niby to samo, ale jakże inaczej! Te zawijane lasagne aż się same proszą by je zjeść. Nie dość, że...   czytaj więcej »
Gulasz wołowy z warzywami
4.6000/5
Jak zrobić wołowinę duszoną z warzywami?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Jednym z najsmaczniejszych sposobów przyrządzenia wołowiny jest przygotowanie jej z warzywami. Mięso podczas duszenia wydziela soki, które sprawiają, że w połączeniu z warzywami jest nie...   czytaj więcej »
Szaszłyki satay z kurczaka
5.0000/5
Jak zrobić szaszłyki satay z kurczaka?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Satay (sate) to danie bardzo popularne w Azji Południowo-Wschodniej, składające się z kawałków mięsa (dowolnego rodzaju), nadzianych na bambusowe patyczki a następnie grillowane nad...   czytaj więcej »
Szaszłyk cielęcy z cebulą
5.0000/5
Jak zrobić szaszłyk cielęcy z cebulą?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Kiedy z sąsiedztwa dobiegają zapachy pieczonej kiełbaski i szaszłyków to znak, ze rozpoczął się sezon grillowy. Najlepsze na tą okazję są szaszłyki cielęce z cebulką. Smakują wyśmienicie i...   czytaj więcej »
Surówka z kapusty i ogórka
2.0311/5
Jak zrobić surówkę z kapusty i ogórka?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jest to naprawdę świetny przepis na pyszną surówkę z kapusty pekińskiej, jajek i ogórków doprawionych świeżym koperkiem i majonezem. Do przygotowania wystarczy mała...   czytaj więcej »

Sałatka po grecku
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę po grecku?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Nasza sałatka jest przygotowywana z mieszanki świeżych warzyw z lekką nutą oregano połączonego z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, wzbogacona o smak i konsystencję sera feta. Przepis ten...   czytaj więcej »
Francuska zupa cebulowa
3.8750/5
Jak zrobić francuską zupę cebulową?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Absolutnie kocham tą delikatną, cebulowo-serową zupę ze szczyptą ziół i z białym winem. Jest doskonałym wyborem na domowe przyjęcie lub na kolacje tylko we dwoje. Większość...   czytaj więcej »

Bezy z białek
3.8000/5
Jak zrobić bezy z białek?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Bezy są jednym z tych deserów, które możesz połączyć praktycznie ze wszystkim. Dwa białka i odrobina cukru - jest wszystkim czego potrzebujesz, aby wyśmienicie zakończyć...   czytaj więcej »

Barszcz ukraiński
2.2500/5
Jak zrobić barszcz ukraiński?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jednym z wyzwań podczas gotowania barszczu ukraińskiego jest ugotowanie warzyw (a jest ich sporo) do miękkości w tym samym czasie. Różne warzywa wymagają różnego czasu...   czytaj więcej »


Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub