Tutaj jesteś: tag > Bakłażan smażony na patelni
Tag Bakłażan smażony na patelni (1)
Bakłażan z sosem pomidorowym
5.0000/5
Jak zrobić bakłażana z sosem pomidorowym?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Smażone bakłażany w panierce są wyśmienite jako bezmięsne danie główne, przystawka, a także podawane jako przekąska. Sos pomidorowy z bazylią i czosnkiem jest dobrym dodatkiem...   czytaj więcej »

Podobne porady
Gulasz wołowy z warzywami
4.7500/5
Jak zrobić wołowinę duszoną z warzywami?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Jednym z najsmaczniejszych sposobów przyrządzenia wołowiny jest przygotowanie jej z warzywami. Mięso podczas duszenia wydziela soki, które sprawiają, że w połączeniu z warzywami jest nie...   czytaj więcej »
Udka duszone z warzywami
4.3333/5
Jak zrobić udka duszone z warzywami?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam prosty przepis na udka kurczaka duszone z warzywami. Danie jest to świetne na obiad jednak będzie również znakomite po podgrzaniu na drugie śniadanie. Ważne, aby...   czytaj więcej »
tiramisu bez jajek
5.0000/5
Jak zrobić tiramisu bez jajek?
redaktor: mugga, specjalista Tipy.pl
Chyba mało jest osób, które nie lubią lub nie znają tiramisu. Ten wyśmienity kawowy deser zawładną naszymi podniebieniami w zastraszająco szybkim tempie. Jest wiele wersji tego deseru....   czytaj więcej »
sałatka z kurczaka i kapusty
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę z kurczaka i kapusty?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Uwielbiam kapustę. Jest ona dostępna w sklepach przez cały rok i udaje się jej zachować tak ważne składniki odżywcze jak witamina C aż do późnej zimy. To sprawia, że kapusta może być...   czytaj więcej »
Sałatka po grecku
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę po grecku?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Nasza sałatka jest przygotowywana z mieszanki świeżych warzyw z lekką nutą oregano połączonego z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, wzbogacona o smak i konsystencję sera feta. Przepis ten...   czytaj więcej »
pierogi z awokado i krewetkami
5.0000/5
Jak zrobić pierogi z awokado i krewetkami?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Pierogi mają bardzo szerokie grono swoich zwolenników. Na całym świecie tryumfy święcą pierogi ruskie, z mięsem czy z kapustą i grzybami. Jednak niektórym wciąż mało i powstają coraz to...   czytaj więcej »
Cannelloni z mięsem
5.0000/5
Jak zrobić cannelloni z mięsem?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Cannelloni to makaron w formie rurek o średnicy około 2,5 cm. Nadziewane mięsem jest przepyszne i zaskoczy najwybredniejszego smakosza. Przepis nie jest skomplikowany, a przygotowanie...   czytaj więcej »
Babeczki z jabłkami i cynamonem
5.0000/5
Jak zrobić babeczki z jabłkami i cynamonem?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Te przepyszne ciasteczka są nie tylko urocze, ale przede wszystkim bardzo smaczne. Kruche ciasto, doskonały waniliowy sos i szczypta cynamonu tworzą niesamowitą całość, która tworzy idealny...   czytaj więcej »
Drylowane pomidory
5.0000/5
Jak sparzyć i wydrylować pomidory?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Parzenie (blanszowanie) i drylowanie pomidorów może wydawać się zbytecznym zabiegiem, zważając na to, że z łatwością dostaniesz już takie pomidory w puszkach czy kartonikach w...   czytaj więcej »


Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub