Tutaj jesteś: tag > Bakłażan smażony na patelni
Tag Bakłażan smażony na patelni (1)
Bakłażan z sosem pomidorowym
5.0000/5
Jak zrobić bakłażana z sosem pomidorowym?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Smażone bakłażany w panierce są wyśmienite jako bezmięsne danie główne, przystawka, a także podawane jako przekąska. Sos pomidorowy z bazylią i czosnkiem jest dobrym dodatkiem...   czytaj więcej »

Podobne porady
Surówka z kapusty i ogórka
2.0311/5
Jak zrobić surówkę z kapusty i ogórka?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jest to naprawdę świetny przepis na pyszną surówkę z kapusty pekińskiej, jajek i ogórków doprawionych świeżym koperkiem i majonezem. Do przygotowania wystarczy mała...   czytaj więcej »

Sos majonezowo ketchupowy
2.3333/5
Jak zrobić sos majonezowo ketchupowy?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Jest to prosty przepis na pyszny sos, który stanowi świetny dodatek do gotowanych krewetek, smażonego mięsa czy kurczaka. Możesz go również podawać jako dodatek do...   czytaj więcej »

sałatka z kurczaka i kapusty
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę z kurczaka i kapusty?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Uwielbiam kapustę. Jest ona dostępna w sklepach przez cały rok i udaje się jej zachować tak ważne składniki odżywcze jak witamina C aż do późnej zimy. To sprawia, że kapusta może być...   czytaj więcej »
Sałatka po grecku
5.0000/5
Jak zrobić sałatkę po grecku?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Nasza sałatka jest przygotowywana z mieszanki świeżych warzyw z lekką nutą oregano połączonego z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, wzbogacona o smak i konsystencję sera feta. Przepis ten...   czytaj więcej »
Placki z cukinii
4.5000/5
Jak zrobić placki z cukinii?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Przygotowaliśmy placki z cukinii, ale równie dobrze smakują one, gdy są zrobione z wszelkiego innego rodzaju letnich warzyw lub nawet z ich mieszanki. Delikatne i jędrne placki z warzyw,...   czytaj więcej »
koszyczek z ciasta
4.6667/5
Jak zrobić koszyczek z ciasta?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl
Apetyczny koszyczek z ciasta można jeść samodzielnie lub wypełnić ciasteczkami. Jest to oryginalny sposób na podanie gościom smakołyków. Ponieważ jest w pełni jadalny, wspiera...   czytaj więcej »
Kaczka z jabłkami
3.3333/5
Jak zrobić kaczkę z jabłkami?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Potrawy z kaczki nie są bardzo popularne w Polsce. Również nie każda restauracja azjatycka ma kaczkę w menu. W każdym bądź razie potrawy z kaczki są bardzo dobre. Na szczęście mrożoną...   czytaj więcej »
Gołąbki z ryżem i mięsem
4.6667/5
Jak zrobić gołąbki z ryżem i mięsem?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Poniżej znajdziesz przepis na gołąbki z ryżem i mięsem polane pysznym sosem śmietankowym z cebulką.   czytaj więcej »
Sałatka caprese
3.0000/5
Jak przygotować sałatkę caprese?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Caprese jest sałatką włoską, jednak od pewnego czasu bardzo popularną na całym świecie. Dlaczego? Bo połączenie mozzarelli z pomidorami jest przepyszne. Caprese jest idealna na przekąskę w...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub