Tutaj jesteś: tag > Pieczenie wołowiny w piekarniku
Tag Pieczenie wołowiny w piekarniku (1)
Pieczeń wołowa z serem i cebulą
3.0000/5
Jak zrobić pieczeń wołową z serem i cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
To jest jeden z moich ulubionych przepisów na obiad: plastry wołowiny pieczone z majonezem, mozzarellą i cebulą. A co najważniejsze - to danie jest bardzo proste do przygotowania! Dobrym...   czytaj więcej »
Podobne porady
Strogonow z pieczarkami
4.0000/5
Jak zrobić strogonowa z pieczarkami?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Śmietana i pieczarki nadają strogonowowi bardzo bogatego smaku. Strogonow będzie świetnie smakować z kaszą gryczaną i ogórkiem kiszonym. Stanowi wspaniałą propozycję na przyjęcia w gronie...   czytaj więcej »
domowy sorbet cytrynowo-miętowy
5.0000/5
Jak zrobić sorbet cytrynowo-miętowy?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Sorbet to świetny pomysł na walkę z upałami w lecie. Dodatkowym atutem sorbetów jest to, że można je zrobić samodzielnie w domu, we własnej kuchni. Sorbet cytrynowo – miętowy to świetne...   czytaj więcej »
Sałatka tygrys
4.9302/5
Jak zrobić sałatkę "tiger"?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Dzieci bardzo często wybrzydzają podczas jedzenia, dlatego ważne by posiłki były nie tylko smaczne i zdrowe, ale by samym wyglądem zachęcały do skosztowania. Przepis jest bardzo prosty i...   czytaj więcej »
Ragout grzybowe
5.0000/5
Jak zrobić ragout grzybowe?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Ragout jest daniem kuchni francuskiej. Zwykle robione jest na mięsie ale dzisiaj zamiast mięsa użyjemy pieczarek. Do tego przepisu możesz użyć dowolnego rodzaju grzybów (pieczarki,...   czytaj więcej »
Pizza z boczkiem, sałatą i pomidorami
5.0000/5
Jak zrobić pizzę z boczkiem, sałatą i pomidorami (BLT)?
redaktor: Aakriti, specjalista Tipy.pl
Pizza BLT jest bardzo prosta do przygotowania i nie wymaga wielu składników a pozostawia pełne i usatysfakcjonowane brzuszki. Poniżej znajdziesz sposób jej zrobienia:   czytaj więcej »
Pierogi z wiśniami
5.0000/5
Jak zrobić pierogi z wiśniami?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Do przepisu możesz użyć zarówno wiśni świeżych jak i mrożonych oraz tych ze słoika. Z poniższych przepisów otrzymasz około 50-60 pierogów.   czytaj więcej »
Pieczone frytki
3.6667/5
Jak zrobić pieczone frytki?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Pieczone frytki są bardziej podobne w smaku do chipsów niż do tradycyjnych frytek smażonych na oleju. Możesz dodać do nich ulubione przyprawy. Są świetną przekąską w trakcie zimowych,...   czytaj więcej »
Paprykę faszerowaną mięsem mielonym z ryżem
3.1429/5
Jak zrobić paprykę faszerowaną mięsem mielonym z ryżem?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Faszerowane papryki stanowią idealną propozycje na obiad. Są bardzo proste w przygotowaniu i nie wymagają dużego wysiłku. Ich jedyną wadą jest to, że znikną z talerza równie szybko co się...   czytaj więcej »
kurczak duszony z kalarepą i warzywami
5.0000/5
Jak zrobić kurczaka duszonego z kalarepą i warzywami?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Kalarepa jest nie tylko smaczna, ale posiada również niezwykłe właściwości zdrowotne. Do poniższego dania możesz użyć zamiast kalarepy brokułów lub kalafiora, jednak potrawa będzie miała...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub