Tutaj jesteś: tag > Pieczenie wołowiny w piekarniku
Tag Pieczenie wołowiny w piekarniku (1)
Pieczeń wołowa z serem i cebulą
3.0000/5
Jak zrobić pieczeń wołową z serem i cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
To jest jeden z moich ulubionych przepisów na obiad: plastry wołowiny pieczone z majonezem, mozzarellą i cebulą. A co najważniejsze - to danie jest bardzo proste do przygotowania! Dobrym...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zupa gryczana
5.0000/5
Jak zrobić zupę gryczaną?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Jeśli dopiero co uczysz się gotować to poniższy przepis ze zdjęciami krok po kroku pozwoli ci łatwiej zwizualizować sobie cały proces gotowania zupy gryczanej.   czytaj więcej »
Spaghetti po mediolańsku
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti po mediolańsku?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Spaghetti po Mediolańsku stanowi doskonałą propozycję na wyjątkowy obiad. Jego przygotowanie nie wymaga wiele wysiłku, ani czas, a wręcz onieśmiela smakiem. Wspaniała kompozycja włoskich...   czytaj więcej »
Sos arabski
2.6667/5
Jak zrobić sos arabski?
redaktor: Sooonia, specjalista Tipy.pl
Muhammara to dip z czerwonej papryki, pochodzący z Syrii... zazwyczaj smaruje się nim chleb lub podaje do kebaba i innych grillowanych potraw, ale może być on również wykorzystywany jako...   czytaj więcej »
Sałatka tygrys
4.9302/5
Jak zrobić sałatkę "tiger"?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Dzieci bardzo często wybrzydzają podczas jedzenia, dlatego ważne by posiłki były nie tylko smaczne i zdrowe, ale by samym wyglądem zachęcały do skosztowania. Przepis jest bardzo prosty i...   czytaj więcej »
Roladki wieprzowe ze śliwkami
5.0000/5
Jak zrobić roladki wieprzowe ze śliwkami?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Śliwki smakują wyśmienicie z wieprzowiną. Jeśli masz suszone śliwki z pestkami wówczas należy je zalać wrzątkiem i moczyć przez 15-20 minut po czym wyciągnąć pestki. Do roladek wieprzowych...   czytaj więcej »
Pesto z bazylii i orzechów piniowych
5.0000/5
Jak zrobić pesto z bazylii i orzechów piniowych?
redaktor: Sonea, specjalista Tipy.pl
Jest to jeden z moich ulubionych sosów. Zrobiony jest z bazylii, orzechów piniowych, parmezanu i kilku innych składników. Robi się go szybko więc jeśli nigdy do tej pory nie robiłeś sosu...   czytaj więcej »
kurczak w kokosie
4.5000/5
Jak zrobić kurczaka w kokosie?
redaktor: mugga, specjalista Tipy.pl
Kurczak w kokosie to może być nowe przeżycie kulinarne dla Ciebie, rodziny, znajomych i wszystkich tych, których tym kurczakiem uraczysz. Biegnij zatem szybko po kokos, filety i zrób je na...   czytaj więcej »
Krem kawowy na deser
4.2500/5
Jak zrobić krem kawowy?
redaktor: Kuchnieswiata, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na delikatny, aromatyczny deser? Jeśli tak nasz krem kawowy jest stworzony właśnie dla ciebie. Jest bardzo prosty w przygotowaniu i nie wymaga wiele wysiłku. Doskonała...   czytaj więcej »
Grzyby zapiekane z serem
5.0000/5
Jak zrobić grzyby zapiekane z serem?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Grzyby zapiekane z serem są niezwykle delikatnym, aromatycznym i przepysznym daniem. Do przepisu można użyć pieczarek, podgrzybków, kurek czy innych grzybów. Z podanych poniżej składników...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub