Tutaj jesteś: tag > Pieczenie wołowiny w piekarniku
Tag Pieczenie wołowiny w piekarniku (1)
Pieczeń wołowa z serem i cebulą
3.0000/5
Jak zrobić pieczeń wołową z serem i cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
To jest jeden z moich ulubionych przepisów na obiad: plastry wołowiny pieczone z majonezem, mozzarellą i cebulą. A co najważniejsze - to danie jest bardzo proste do przygotowania! Dobrym...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zupa gryczana
5.0000/5
Jak zrobić zupę gryczaną?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Jeśli dopiero co uczysz się gotować to poniższy przepis ze zdjęciami krok po kroku pozwoli ci łatwiej zwizualizować sobie cały proces gotowania zupy gryczanej.   czytaj więcej »
Spaghetti po mediolańsku
5.0000/5
Jak zrobić spaghetti po mediolańsku?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Spaghetti po Mediolańsku stanowi doskonałą propozycję na wyjątkowy obiad. Jego przygotowanie nie wymaga wiele wysiłku, ani czas, a wręcz onieśmiela smakiem. Wspaniała kompozycja włoskich...   czytaj więcej »
Ryż kokosowy
4.2500/5
Jak zrobić ryż kokosowy?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Ryż kokosowy może być doskonałym dodatkiem do potraw azjatyckich oraz deserów. Mleko kokosowe i ryż tworzą w tym wydaniu doskonały duet, który zachwyci niejedno podniebienie. Jest bardzo...   czytaj więcej »
Pierogi z wiśniami
5.0000/5
Jak zrobić pierogi z wiśniami?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Do przepisu możesz użyć zarówno wiśni świeżych jak i mrożonych oraz tych ze słoika. Z poniższych przepisów otrzymasz około 50-60 pierogów.   czytaj więcej »
Naleśniki z wątróbką - tort
5.0000/5
Jak zrobić naleśniki z wątróbką?
redaktor: Marchewka, specjalista Tipy.pl
Ludzie dzielą się na takich, którzy kochają wątróbkę i na tych którzy jej nie cierpią. Jeśli należysz do tej pierwszej grupy to z pewnością spodoba ci się poniższy przepis. Do ciasta na...   czytaj więcej »
Naleśniki drożdżowe
5.0000/5
Jak zrobić naleśniki drożdżowe?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Te naleśniki są bardzo podobne w smaku do tradycyjnych jednak są o wiele bardziej puszyste. Warto je zrobić pomimo tego, że zajmuje to trochę czasu. Naleśniki najlepiej podawać z...   czytaj więcej »
Musaka
4.4000/5
Jak zrobić musakę?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
W kuchni greckiej musaka jest warstwową zapiekanką zrobioną z warzyw (bakłażan jest głównym składnikiem) oraz z mięsa mielonego. Przygotowanie tej potrawy zajmuje trochę czasu oraz wymaga...   czytaj więcej »
Małże w białym winie z warzywami
/5
Jak zrobić małże w białym winie z warzywami?
redaktor: Imre, specjalista Tipy.pl
Warzywa ugotowane z winem i sokiem z małży smakują wybornie, tak samo jak same małże! Z poniższej ilości składników otrzymasz danie dla 2-3 osób. Smacznego!   czytaj więcej »
Wołowina w mleku kokosowym
4.3333/5
Jak przygotować wołowinę w mleku kokosowym?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na egzotyczną potrawę? Jeśli tak to proponuję wołowinę w mleku kokosowym. Mięso gotowane w mleczku kokosowym jest bardzo miękkie i aromatyczne. Z określonej poniżej ilości...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub