Tutaj jesteś: tag > Mięso mielone z bakłażanem
Tag Mięso mielone z bakłażanem (1)
Zapiekanka z mięsa mielonego i bakłażana
5.0000/5
Jak zrobić zapiekankę z mięsa mielonego i bakłażana?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na zapiekankę z mięsa mielonego i bakłażana z serem żółtym. Jest to bardzo smaczna i aromatyczna potrawa. Farsz z sosem jest bardzo soczysty zaś bakłażan nadaje...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zapiekane brukselki
5.0000/5
Jak zrobić zapiekane brukselki?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Zapiekane brukselki są świetnym dodatkiem do dania głównego lub na przekąskę. Nie wymagają zbyt wiele uwagi podczas pieczenia. Wystarczy je umyć, włożyć do naczynia żaroodpornego, skropić...   czytaj więcej »
Sałatka żółw
3.0000/5
Jak zrobić sałatkę "żółw"?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Sałatka w kształcie żółwia jest doskonałym pomysłem na przyjecie dla dzieci. Nie ulega wątpliwości, ze nawet największy niejadek skusi się, żeby ją spróbować. Potrawa jest zdrowa i pożywna,...   czytaj więcej »
Sałatka tygrys
4.9302/5
Jak zrobić sałatkę "tiger"?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Dzieci bardzo często wybrzydzają podczas jedzenia, dlatego ważne by posiłki były nie tylko smaczne i zdrowe, ale by samym wyglądem zachęcały do skosztowania. Przepis jest bardzo prosty i...   czytaj więcej »
Roladki wieprzowe ze śliwkami
5.0000/5
Jak zrobić roladki wieprzowe ze śliwkami?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Śliwki smakują wyśmienicie z wieprzowiną. Jeśli masz suszone śliwki z pestkami wówczas należy je zalać wrzątkiem i moczyć przez 15-20 minut po czym wyciągnąć pestki. Do roladek wieprzowych...   czytaj więcej »
Pesto z bazylii i orzechów piniowych
5.0000/5
Jak zrobić pesto z bazylii i orzechów piniowych?
redaktor: Sonea, specjalista Tipy.pl
Jest to jeden z moich ulubionych sosów. Zrobiony jest z bazylii, orzechów piniowych, parmezanu i kilku innych składników. Robi się go szybko więc jeśli nigdy do tej pory nie robiłeś sosu...   czytaj więcej »
Paprykę faszerowaną mięsem mielonym z ryżem
3.1429/5
Jak zrobić paprykę faszerowaną mięsem mielonym z ryżem?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Faszerowane papryki stanowią idealną propozycje na obiad. Są bardzo proste w przygotowaniu i nie wymagają dużego wysiłku. Ich jedyną wadą jest to, że znikną z talerza równie szybko co się...   czytaj więcej »
Grzyby zapiekane z serem
5.0000/5
Jak zrobić grzyby zapiekane z serem?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Grzyby zapiekane z serem są niezwykle delikatnym, aromatycznym i przepysznym daniem. Do przepisu można użyć pieczarek, podgrzybków, kurek czy innych grzybów. Z podanych poniżej składników...   czytaj więcej »
Wołowina w mleku kokosowym
4.3333/5
Jak przygotować wołowinę w mleku kokosowym?
redaktor: Akaba, specjalista Tipy.pl
Masz ochotę na egzotyczną potrawę? Jeśli tak to proponuję wołowinę w mleku kokosowym. Mięso gotowane w mleczku kokosowym jest bardzo miękkie i aromatyczne. Z określonej poniżej ilości...   czytaj więcej »
Łosoś pieczony w folii aluminiowej
3.1538/5
Jak piec łososia w folii?
redaktor: Alia, specjalista Tipy.pl
Tak przyrządzony łosoś świetnie smakuje z odrobiną majonezu oraz lampką białego wina. Niekoniecznie musisz dodawać cebuli. Cebula delikatnie dodaje smaku rybie i zapobiega dotykaniu łososia...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub