Tutaj jesteś: tag > Kiszenie barszczu z buraków
Tag Kiszenie barszczu z buraków (1)
kiszenie barszczu
2.1111/5
Jak kisić barszcz czerwony?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony może być doskonały na jesienno-zimowe obiady, szczególnie dlatego że można zakiszony zakwas trzymać dłużej. Jest doskonałym pożywnym posiłkiem bogatym w cenne witaminy.   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
Zupa dyniowa
3.0471/5
Jak zrobić zupę dyniową?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Dynia pomimo, iż jest warzywem niskokalorycznym, zawierającym wiele witamin i składników odżywczych jest często zapominana w naszej kuchni. Poniżej przedstawiamy znakomity przepis na pyszną...   czytaj więcej »
Uszka z grzybami
4.4444/5
Jak zrobić uszka z grzybami?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Od dawien dawna jedną z wigilijnych potraw był barszcz z uszkami. Grzyby służące do zrobienia uszek były wcześniej gotowane razem z barszczem, aby nadać mu odpowiedniego smaku. Poniżej...   czytaj więcej »
Barszcz z uszkami
3.2500/5
Jak zrobić uszka wigilijne?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Barszcz z uszkami jest jedną z dwunastu potraw wigilijnych. W przeciwieństwie do barszczu ukraińskiego jest on całkowicie przejrzysty i postny. Ciasto do uszek robi się tak samo jak ciasto...   czytaj więcej »
rodzinna książka kucharska
5.0000/5
Jak zrobić książkę kucharską?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Rodzinna książka kucharska to doskonały sposób na zachowanie ulubionych przepisów dla przyszłych pokoleń. Ile razy żałowałaś, że nie znasz przepisu według którego twoja babcia piekła...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić barszcz czerwony na słodko?
redaktor: jeanny, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony to jedna z najpopularniejszych polskich zup. Najczęściej doprawia się go zielem angielskim, czosnkiem czy pieprzem. I ja przez wiele lat jadłam go właśnie w takim wydaniu....   czytaj więcej »
jak ugotować rosół?
3.9524/5
Jak ugotować rosół?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Gotowanie rosołu jest bardzo proste. Zanim jednak zaczniesz go gotować należy zrozumieć czym jest rosół i co się chce osiągnąć poprzez jego gotowanie. Czy ma to być zdrowy wywar dla chorej...   czytaj więcej »
krem z groszku
4.3333/5
Jak przyrządzić krem z groszku?
redaktor: niemka, specjalista Tipy.pl
Krem z groszku jest bardzo łatwy do przygotowania, a przy okazji niezwykle smaczny i rzadko kto pogardzi tą zieloną potrawą. Krem można podać jako elegancką przystawkę, pierwsze danie na...   czytaj więcej »
Barszcz czerwony z uszkami
2.8333/5
Jak kisić buraki na barszcz Wigilijny?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Nie ma to jak wigilijny, czerwony barszczyk zrobiony z kiszonych buraków. Jeśli chcesz zachwycić swoją rodzinę proponuję ci poniższy, sprawdzony i doskonały przepis na kiszenie buraków na...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub