Tutaj jesteś: tag > Kiszenie barszczu z buraków
Tag Kiszenie barszczu z buraków (1)
kiszenie barszczu
2.1111/5
Jak kisić barszcz czerwony?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony może być doskonały na jesienno-zimowe obiady, szczególnie dlatego że można zakiszony zakwas trzymać dłużej. Jest doskonałym pożywnym posiłkiem bogatym w cenne witaminy.   czytaj więcej »
Podobne porady
Zupa z soczewicy z boczkiem i grzankami
4.5000/5
Jak zrobić zupę z soczewicy z boczkiem i grzankami?
redaktor: Kicia, specjalista Tipy.pl
Zupa z soczewicy z boczkiem i grzankami z pewnością zaspokoi twój głód. Polecana jest dla wszystkich, jednak w szczególności dla kobiet w ciąży. Soczewica to największe źródło kwasu...   czytaj więcej »
zupa krem z marchwi z imbirem
4.6667/5
Jak zrobić zupę krem z marchwi z imbirem?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Wszelkiego rodzaju zupy-kremy są coraz częściej i chętniej przez nas robione i serwowane. Jest to miła odmiana od zup, jakie znamy. Pyszne kremy chętnie zjedzą też dzieci. Dzięki...   czytaj więcej »
Zupa dyniowa
3.0471/5
Jak zrobić zupę dyniową?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Dynia pomimo, iż jest warzywem niskokalorycznym, zawierającym wiele witamin i składników odżywczych jest często zapominana w naszej kuchni. Poniżej przedstawiamy znakomity przepis na pyszną...   czytaj więcej »
barszcz czerwony z uszkami
3.8235/5
Jak zrobić wigilijny barszcz czerwony z uszkami?
redaktor: Nowa, specjalista Tipy.pl
Wigilia bez pysznego barszczu czerwonego z uszkami to jak święta Bożego Narodzenia bez choinki. Po prostu musi być. O ile większość potraw wigilijnych różni się nieco w zależności od...   czytaj więcej »
Barszcz z uszkami
4.2000/5
Jak zrobić barszcz wigilijny?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Od najdawniejszych czasów dobry barszczyk był ulubioną polewką w Polsce. Sporządzano barszcz pierwotnie z rośliny, która rośnie na naszych łąkach, jako chwast pospolity, zwany barszczem....   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić barszcz czysty na szybko?
redaktor: pella, specjalista Tipy.pl
Zaraz mają przyjść goście, a Ty nie masz im czego podać? Nie przejmuj się, mamy na to sposób. Znajdziesz tutaj sposób na to, jak zrobić przepyszny barszcz czysty. Barszcz ten możesz podawać...   czytaj więcej »
jak ugotować rosół?
3.9524/5
Jak ugotować rosół?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Gotowanie rosołu jest bardzo proste. Zanim jednak zaczniesz go gotować należy zrozumieć czym jest rosół i co się chce osiągnąć poprzez jego gotowanie. Czy ma to być zdrowy wywar dla chorej...   czytaj więcej »
krupnik
3.5000/5
Jak ugotować krupnik?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Proponuję pyszny polski krupnik, którym zachwycisz niejednego smakosza. Wymaga wprawdzie trochę czasu i "serca" oraz umiejętności, ale smak będzie nieoceniony. Poniżej podaję krok po kroku...   czytaj więcej »
kiszenie buraków
3.7000/5
Jak kisić buraki?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Barszczyk z własnych kiszonych buraków smakuje wyśmienicie nie tylko podczas Wigilii. Tym sposobem barszcz przygotowywały nasze mamy i babcie. Trudno zaprzeczyć, że tak przygotowany był dla...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub