Tutaj jesteś: tag > Kiszenie barszczu z buraków
Tag Kiszenie barszczu z buraków (1)
kiszenie barszczu
2.1111/5
Jak kisić barszcz czerwony?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony może być doskonały na jesienno-zimowe obiady, szczególnie dlatego że można zakiszony zakwas trzymać dłużej. Jest doskonałym pożywnym posiłkiem bogatym w cenne witaminy.   czytaj więcej »
Podobne porady
zupa z dyni
1.1217/5
Jak zrobić zupę z dyni?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Zupa z dyni jest naprawdę pyszna! Podana gościom w niedzielne popołudnie będzie prawdziwym rarytasem. Poprawi każdemu nastrój i zaostrzy apetyt. Spróbuj jej smaku zarówno na zimno jak i na...   czytaj więcej »
zupa grzybowa
2.0529/5
Jak zrobić zupę grzybową?
redaktor: Rose, specjalista Tipy.pl
Masz dużo grzybów i chciałabyś zrobić z nich coś smacznego? Próbowałaś już już grzybów gotowanych, duszonych, grillowanych i marynowanych? Możesz przecież przyrządzić z nich wspaniałą zupę....   czytaj więcej »
zupa z cukinii z bazylią
4.0000/5
Jak zrobić szybką zupę z cukinii z bazylią?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Tą pyszną zupę przygotujesz w niecałe trzydzieści minut! Jest nie tyle szybka ile zdrowa i naprawdę pyszna. Przepisów na zupę z cukinii jest wiele. Proponowany przeze mnie jest jednak...   czytaj więcej »
rodzinna książka kucharska
5.0000/5
Jak zrobić książkę kucharską?
redaktor: Adela, specjalista Tipy.pl
Rodzinna książka kucharska to doskonały sposób na zachowanie ulubionych przepisów dla przyszłych pokoleń. Ile razy żałowałaś, że nie znasz przepisu według którego twoja babcia piekła...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić barszcz czysty na szybko?
redaktor: pella, specjalista Tipy.pl
Zaraz mają przyjść goście, a Ty nie masz im czego podać? Nie przejmuj się, mamy na to sposób. Znajdziesz tutaj sposób na to, jak zrobić przepyszny barszcz czysty. Barszcz ten możesz podawać...   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić barszcz czerwony na słodko?
redaktor: jeanny, specjalista Tipy.pl
Barszcz czerwony to jedna z najpopularniejszych polskich zup. Najczęściej doprawia się go zielem angielskim, czosnkiem czy pieprzem. I ja przez wiele lat jadłam go właśnie w takim wydaniu....   czytaj więcej »
krupnik
3.5000/5
Jak ugotować krupnik?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Proponuję pyszny polski krupnik, którym zachwycisz niejednego smakosza. Wymaga wprawdzie trochę czasu i "serca" oraz umiejętności, ale smak będzie nieoceniony. Poniżej podaję krok po kroku...   czytaj więcej »
barszcz z buraków
5.0000/5
Jak ugotować barszcz z buraków?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Barszcz burakowy/ czerwony, jest daniem chętnie jedzonym przez niemal wszystkich. Można go podawać na talerzach a także w filiżankach do picia. Jest doskonałym posiłkiem, który chętnie jest...   czytaj więcej »
4.0000/5
15 trików ułatwiających przygotowanie wigilijnych dań
redaktor: Beatse, specjalista Tipy.pl
Przygotowanie Wigilii jest na twojej głowie? Jeśli tak, to prawdopodobnie nie unikniesz kilku wpadek. Przesolony żurek, zbyt kwaśny barszcz, posklejane uszka czy karp o smaku mułu - zdarza...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub