Tutaj jesteś: tag > Stek
Tag Stek (1)
Stek marynowany
/5
Jak zrobić steka marynowanego w soku z cebuli?
redaktor: RMalinowski, specjalista Tipy.pl
Ta marynata jest doprawiona jedynie solą i pieprzem jednak możesz użyć również innych przypraw takich jak liść laurowy, gałka muszkatołowa, papryka, pieprz w ziarnach itp. Możesz użyć...   czytaj więcej »
Podobne porady
Wołowina z dynią
5.0000/5
Jak zrobić wołowinę z dynią?
redaktor: Cara, specjalista Tipy.pl
To danie jednogarnkowe z dynią i mięsem wołowym jest bardzo proste do przygotowania. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem posmarowanym masłem   czytaj więcej »
Gulasz wołowy z warzywami
4.7500/5
Jak zrobić wołowinę duszoną z warzywami?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Jednym z najsmaczniejszych sposobów przyrządzenia wołowiny jest przygotowanie jej z warzywami. Mięso podczas duszenia wydziela soki, które sprawiają, że w połączeniu z warzywami jest nie...   czytaj więcej »
Stek z cieciorką, pomidorami i fetą
5.0000/5
Jak zrobić stek z cieciorką, pomidorami i fetą?
redaktor: Mini, specjalista Tipy.pl
Stek wołowy jest wyśmienity, jeżeli wiemy, w jaki sposób właściwie go przyrządzić. Należy pamiętać, że steki powinno się wrzucać na mocno rozgrzany tłuszcz. Celem tego zabiegu jest...   czytaj więcej »
Rosyjskie pierożki
3.7500/5
Jak zrobić rosyjskie pierożki z mięsem i ryżem?
redaktor: Aki, specjalista Tipy.pl
Rosyjskie pierożki są bardzo popularne w krajach Europy Wschodniej. Są one bardzo podobne do normalnych pierogów z tą różnicą, że ciasto jest znacznie grubsze. Pierożki te możesz...   czytaj więcej »
Pieczeń wołowa z serem i cebulą
3.0000/5
Jak zrobić pieczeń wołową z serem i cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
To jest jeden z moich ulubionych przepisów na obiad: plastry wołowiny pieczone z majonezem, mozzarellą i cebulą. A co najważniejsze - to danie jest bardzo proste do przygotowania! Dobrym...   czytaj więcej »
Halloween
4.5000/5
Jak zrobić mięsne stopy?
redaktor: Imre, specjalista Tipy.pl
Odcięte stopy Yeti z pewnością przypadną do gustu wszystkim Twoim gościom. Danie to spełnia wszystkie wymogi Halloween. Jest krew i barbarzyństwo. Bez tych strasznych stóp Twoje menu nie...   czytaj więcej »
Gyros przepis
5.0000/5
Jak zrobić gyrosa z warzywami?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Poniżej przedstawiam przepis na mięso z polędwicy z warzywami marynowane w przyprawie gyros. Aby mięso było miękkie i soczyste należy je marynować kilka godzin - najlepiej przez całą noc...   czytaj więcej »
dynia duszona z wołowiną
3.6667/5
Jak zrobić dynię duszoną z wołowiną?
redaktor: Uapka, specjalista Tipy.pl
Za chwilę się przekonasz, czego dzisiaj w kuchni dokonasz. Czas na danie zupełnie inne, ale pyszne, zaskakujące i winne. Połączymy dwa różne składniki, i wierz mi – nabroją te składniki....   czytaj więcej »
Bakłażan nadziewany mięsem
/5
Jak zrobić bakłażana nadziewanego mięsem?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
Nadziewany kebab mięsem to danie typowo tureckie. Do jego przygotowania możesz użyć dowolnego rodzaju mięsa. Podawaj na gorąco ze świeżą natką pietruszki lub sałatą.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub