Tutaj jesteś: tag > Stek
Tag Stek (1)
Stek marynowany
/5
Jak zrobić steka marynowanego w soku z cebuli?
redaktor: RMalinowski, specjalista Tipy.pl
Ta marynata jest doprawiona jedynie solą i pieprzem jednak możesz użyć również innych przypraw takich jak liść laurowy, gałka muszkatołowa, papryka, pieprz w ziarnach itp. Możesz użyć...   czytaj więcej »
Podobne porady
Zrazy
/5
Jak zrobić zrazy z fetą, czosnkiem i oliwkami?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Poniższy przepis dotyczy zrazów z cielęciny, jednak możesz użyć również wołowiny - wówczas należy nieco przedłużyć czas gotowania. Zrazy podawaj z gotowanymi ziemniakami, surówką oraz...   czytaj więcej »
Gulasz wołowy z warzywami
4.6000/5
Jak zrobić wołowinę duszoną z warzywami?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
Jednym z najsmaczniejszych sposobów przyrządzenia wołowiny jest przygotowanie jej z warzywami. Mięso podczas duszenia wydziela soki, które sprawiają, że w połączeniu z warzywami jest nie...   czytaj więcej »
Pieczeń wołowa z serem i cebulą
3.0000/5
Jak zrobić pieczeń wołową z serem i cebulą?
redaktor: Aloki, specjalista Tipy.pl
To jest jeden z moich ulubionych przepisów na obiad: plastry wołowiny pieczone z majonezem, mozzarellą i cebulą. A co najważniejsze - to danie jest bardzo proste do przygotowania! Dobrym...   czytaj więcej »
Faszerowane papryki
/5
Jak zrobić papryki faszerowane z pieczarkami?
redaktor: scaandal, specjalista Tipy.pl
Papryki faszerowane to jedzenie smaczne i zdrowe jednak wymagające trochę pracy. Poniżej przedstawiam przepis na papryki z cielęciną, pieczarkami i żółtym serem.   czytaj więcej »
/5
Jak zrobić paprykę nadziewaną mięsem?
redaktor: Jess, specjalista Tipy.pl
Papryka faszerowana mięsem jest doskonałym pomysłem na obiad. Podawana na ciepło smakuje obłędnie i stanowi niecodzienny pomysł na podanie mięsa mielonego. Zaskoczy niejednego mięsożerce, a...   czytaj więcej »
Halloween
4.5000/5
Jak zrobić mięsne stopy?
redaktor: Imre, specjalista Tipy.pl
Odcięte stopy Yeti z pewnością przypadną do gustu wszystkim Twoim gościom. Danie to spełnia wszystkie wymogi Halloween. Jest krew i barbarzyństwo. Bez tych strasznych stóp Twoje menu nie...   czytaj więcej »
Gulasz wołowy
3.6000/5
Jak zrobić gulasz wołowy?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl
Gulasz wołowy jest pysznym daniem głównym, pełnym warzyw. Spędzisz trochę czasu na jego przygotowaniu, ale rezultat na pewno Cię nie zawiedzie. Co może smakować lepiej niż uduszone warzywa...   czytaj więcej »
Chilli con carne
5.0000/5
Jak zrobić chili con carne?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
To danie jest świetne na wszelakie imprezy i spotkania z przyjaciółmi i rodziną. Możesz podawać je ze świeżym pieczywem lub ryżem oraz ze śmietaną.   czytaj więcej »
Bakłażan nadziewany mięsem
/5
Jak zrobić bakłażana nadziewanego mięsem?
redaktor: Kaja, specjalista Tipy.pl
Nadziewany kebab mięsem to danie typowo tureckie. Do jego przygotowania możesz użyć dowolnego rodzaju mięsa. Podawaj na gorąco ze świeżą natką pietruszki lub sałatą.   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub