Tutaj jesteś: tag > Ubijanie śmietany kremówki
Tag Ubijanie śmietany kremówki (1)
ubita śmietana
5.0000/5
Jak ubić śmietanę na sztywno?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Ubicie śmietany na sztywną, ale nie nazbyt gęstą konsystencję to sztuka, ale tylko wówczas, jeżeli nie wie się jak to zrobić. Dzięki tej prostej poradzie dowiesz się jak ubijać śmietanę do...   czytaj więcej »
Podobne porady
Leczo
3.1818/5
Jak zrobić leczo?
redaktor: Brygida85, specjalista Tipy.pl
Leczo jest jedną z moich ulubionych, jesiennych potraw - robi się szybko i bardzo prosto, więc polecam również dla początkujących kucharzy. Ze względu na ilość zawartych w nim warzyw jest...   czytaj więcej »
bita śmietana
1.2840/5
Jak zrobić bitą śmietanę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Nazwa bita śmietana pochodzi od sposobu jej przyrządzenia. Śmietanę można ubić ręcznie lub przy pomocy miksera. Jej smak jest z pewnością o wiele lepszy niż smak gotowej śmietany w sprayu....   czytaj więcej »
biszkopt kakaowy
5.0000/5
Jak zrobić biszkopt kakaowy?
redaktor: Switty, specjalista Tipy.pl
Cudowny kakaowy biszkopt możesz wypełnić bitą śmietaną i owocami, lukrem czekoladowym lub każdą inną masą, która przyjdzie ci do głowy. Tak czy inaczej stworzysz pyszny deser, który...   czytaj więcej »
Topienie czekolady
4.5000/5
Jak roztopić czekoladę?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Wypieki z czekoladą są przepyszne, jednak jej topienie powinno być wykonane w określony sposób, aby czekolada zachowała gładką konsystencję. Czekoladę można topić na wiele sposobów. Nie...   czytaj więcej »
Roztopiona czekolada
3.6667/5
Jak roztopić czekoladę w kąpieli wodnej?
redaktor: przepisykulinarne, specjalista Tipy.pl
Roztopiona czekolada jest wspaniała do polewania ciast i deserów. Jeśli roztopisz ją w kąpieli wodnej oszczędzisz sobie przypalonych garnków. To bardzo prosty i przyjemny sposób na...   czytaj więcej »
parowar
3.0174/5
Jak gotować w parowarze?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Gotowanie w parowarze jest szybkim, łatwym i przede wszystkim zdrowym sposobem przyrządzania wielu produktów spożywczych. Może być używany do wszystkiego, od brokułów po brukselkę, poprzez...   czytaj więcej »
Jak gotować ryż
3.8140/5
Jak gotować ryż?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Gotowanie ryżu jest pozornie bardzo proste, jednak w dalszym ciągu wielu kucharzy ma problem z jego ugotowaniem w taki sposób, aby był puszysty, nie sklejał się i nie był twardy. Cała...   czytaj więcej »
gotowanie kukurydzy
1.3430/5
Jak gotować kukurydzę?
redaktor: francis, specjalista Tipy.pl
Kukurydza ma doskonały smak i z pewnością każdy z nas chciałby wiedzieć jak ją przygotować, by nadawała się do jedzenia. Nie ma w tym nic trudnego. Poniżej znajdziesz kilka prostych...   czytaj więcej »
Filetowanie śledzi
3.6250/5
Jak filetować śledzie?
redaktor: Boorka, specjalista Tipy.pl
Zapewne wiele osób się zastanawia dlaczego na własną rękę filetować śledzie, co nie należy to do zadań przyjemnych, skoro w większości sklepów można nabyć śledzie już przygotowane do...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub