Tutaj jesteś: tag > Jakie witaminy ma por
Tag Jakie witaminy ma por (1)
/5
Właściwości odżywcze i lecznicze pora
redaktor: Karolinas, specjalista Tipy.pl
Por to warzywo lubiane przez Skandynawów jednak w naszym kraju niedoceniane. Przeczytaj artykuł i dowiedz się dlaczego warto jeść pory, jakie składniki odżywcze zawierają, co można z nich...   czytaj więcej »
Podobne porady
jedzenie owoców i warzyw
3.2399/5
Jakie owoce i warzywa jeść, aby być zdrowym?
redaktor: Zdrowie, specjalista Tipy.pl
Warzywa i owoce są największym źródłem witamin, szczególnie witaminy C. Wartość odżywcza poszczególnych owoców i warzyw jest bardzo zróżnicowana. Warzywa i owoce są przede wszystkim dobrym...   czytaj więcej »
Nalewka z cebuli
4.5000/5
Jak zrobić nalewkę z cebuli?
redaktor: Moska, specjalista Tipy.pl
Cebula jest jednym z najzdrowszych produktów. Ma wiele właściwości leczniczych, takich jak działanie antybakteryjne (często jedzenie cebuli daje lepsze rezultaty, niż przyjmowanie...   czytaj więcej »
Maseczka z awokado
4.5000/5
Jak zrobić maseczkę z awokado?
redaktor: OlaS, specjalista Tipy.pl

Maseczki są doskonałym sposobem na oczyszczanie porów, leczenie trądziku, załagodzenie suchej skóry, ale również stosowane są dla relaksu. Teraz jak będziesz robić...   czytaj więcej »

Koszyk ze sznurka sizalowego
5.0000/5
Jak zrobić koszyk z liny sizalowej?
redaktor: Leenka, specjalista Tipy.pl
Spośród wszystkich projektów jesiennych w stylu "zrób to sam" można wyróżnić koszyk ze sznurka sizalowego, gdyż przyda się on również podczas pozostałych pór roku. Do tego koszyczka można...   czytaj więcej »
jogurt mrożony
3.2727/5
Jak zrobić jogurt mrożony?
redaktor: slowianka, specjalista Tipy.pl
Jogurt mrożony zrobiony na bazie truskawek stanowi doskonałą propozycję na deser, który możemy podać podczas przyjęcia organizowanego na świeżym powietrzu. Jest bardzo łatwy w wykonaniu i...   czytaj więcej »
fasola
1.5623/5
Jak zbierać i przechowywać fasolę?
redaktor: Jedzenie, specjalista Tipy.pl
Fasola jest bogata w białko, błonnik, witaminy i minerały i jest smakowita, a ponadto występuje w różnych kolorach. Nic dziwnego, że możesz ją podać pod różną postacią w restauracjach,...   czytaj więcej »
Drylowane pomidory
4.2000/5
Jak sparzyć i wydrylować pomidory?
redaktor: AnetaZ, specjalista Tipy.pl

Parzenie (blanszowanie) i drylowanie pomidorów może wydawać się zbytecznym zabiegiem, zważając na to, że z łatwością dostaniesz już takie pomidory w puszkach czy kartonikach w...   czytaj więcej »

Pomidory
3.6667/5
Jak przygotowywać warzywa i owoce, aby nie straciły na wartości?
redaktor: grecja, specjalista Tipy.pl
Warzywa i owoce powinny być spożywane w pięciu porcjach dziennie, stanowią one zdrową i bardzo smaczną przekąskę między posiłkami, lub np. dietetyczny dodatek do mięsa w zastępstwie klusek....   czytaj więcej »
Jaja przepiórcze
4.6667/5
Dlaczego warto jeść jaja przepiórcze?
redaktor: grecja2, specjalista Tipy.pl
Gdy słyszymy jajko, widzimy piękne bielutkie kurze jajo, które jadamy o każdej porze dnia. Doskonałe zarówno na obiad jak i na kolację. Niestety często słyszymy o działaniu cholesterolu, a...   czytaj więcej »

Logowanie   Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się
E-mail

Hasło

   
  Zapamiętaj mnie
Możesz zalogować się
używając konta Facebook


lub
Zapomniałeś hasła - kliknij tutaj
Zarejestruj się za darmo   
E-mail

Hasło

Powtórz hasło


Możesz zarejestrować się
używając konta Facebook


lub